STÅA AKKURAT NÅ

De siste dagene har vært surrealistiske og jeg våkner fortsatt opp om morgenen og tror jeg har drømt. Men jeg får det ganske fort i fleisen at dette er realiteten for øyeblikket, og i tiden fremover.

Det gikk fort fra himmel til helvete etter at vi åpnet Skedsmo CrossFit. Åpningsfest forrige lørdag og stengt onsdag. Helt sjukt å tenke på, og jeg skal ærlig innrømme at jeg var langt nede hele torsdag. Følelsen av hjelpeløshet, tanken om konkurs, permittering, tom for energi og bekymringer herfra til månen regjerte i hele kroppen min. Tror jeg gråt meg selv i søvn den natta.


Så våknet jeg opp fredag morgen. Klar for å kjempe. Klar for å bidra og klar for å sette i gang hjulene igjen.
Jeg satt meg ned og begynte å skrive. Jeg skrev ned mål, drømmer og hvordan jeg skulle klare å holde struktur i hverdagen. Kjenner jeg blir motivert av å beholde noe struktur i livet mitt selv i det kaoset som regjerer nå. Det samme tror jeg er viktig for de små. Bruk tiden hjemme til å gjøre vanlige ting, sett av friminutt og lunsjpauser til skolebarna, stå opp i normal tid og gi de faste oppgaver som å støvsuge, vaske gulv eller re opp sengene sine. For det blir lange dager for oss alle, men vi har i det minste familien rundt oss.
(tips på kvelden, kjør noen Kahoot på tv’en med hele familien. Får opp både latteren og konkurranseinstinktet. I tillegg kan det være veldig lærerikt. Du finner ferdig utfylte Kahoot på nettet)

Jørgen jobber som brannmann, og jeg er så utrolig stolt av han og det alle i helsenorge nå bidrar med. Folk er slitne, redde men de fortsetter å stå på. Stå på for å redde folk som deg og meg. Så vær så snill og respekter de lover og regler som kommer i forbindelse med korona viruset. Dette skal gå fint, og dette skal vi komme oss gjennom. Bruk tiden godt til å sette pris på de rundt deg, ta gjerne den telefonen til en du ikke har snakket med på en stund pga en dum krangel, eller en du vet sitter alene uten familie. Kanskje du kan bidra ved å lufte hunden til naboen eller handle inn litt mat. Det er tid for litt ekstra kjærlighet og omtanke for dette går over❤️

Et lite lysglimt for oss i denne nye hverdagen ble født i går. Snatchy er nå 1 dag gammel og vi gleder oss til å ta imot henne i mai. (Vet ikke hvem av valpene vi får enda men her er noen bilder av gjengen)

 

Klem Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer