UKENS INTERVALLER MED EN TVIST

Dagene og ukene går, og jeg håper det går bra med dere alle sammen tross denne situasjonen vi nå er i. Jeg forsøker å ta en dag av gangen og holde hodet kaldt, og den «nye» hverdagen består av mye skolearbeid, lekser, familie, jobb og litt trening. Merker at motivasjonen for trening går litt opp og ned, men sånn tror jeg det er for oss fleste. Det viktigste er at vi får rørt litt på oss i disse «karantene» dagene, så hvorfor ikke kjøre en liten tvist av en INTERVALL? Ta på deg skoa og kom deg ut du også!

UKENS INTERVALLER

10 RUNDER AV:

  • 30 sek løp
  • 10 Air Squats
  • 30 sek løp
  • 10 Mountain Climber
  • pause 1 min

Slik gjør du:

Varm godt opp før du starter. Kanskje det er en ide å jogge til et rett strekke, tøye litt og løpe et par drag i den hastigheten du ville løpt de 30 sekundene på. Etter det er du klar!

Start med å løpe i 30 sekunder før du går rett på 10 Air Squats. Deretter løper du nye 30 sekunder før du kjører 10 Mountain Climbers. pause i 1 minutt før du begynner med runde 2. Dette skal du gjøre så mange runder du orker, men kanskje 10 runder kan være et mål. Da har du trent (inkludert med pausene) i ca 22 minutter. Prøv gjerne å holde samme hastighet på alle rundene.

LYKKE TIL! Hold meg gjerne oppdatert på løpegruppen min på Facebook; TRENINGSFRUE LØPEGRUPPE om du løper denne!! 

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer