Super fysen på pannekaker til frokost i dag, og ettersom jeg hadde et par halvbrune bananer var det like greit å bruke disse før jeg måtte kaste de. Et tips er å fryse de brune bananene og bruke de i smoothie og pannekakerøre♥
Oppskrift på glutenfri bananpannekaker
ca. 8 stk (store)
- 2 egg
- 2 modne bananer
- 1/2 boks cottage cheese, liten
- 3 dl havregryn, glutenfrie
- 1 ts bakepulver
- 1/2 ts kanel
- 1/2 ts kardemomme
- 1-1,5 dl melk
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene og bruk stavmikser for å få røren jevn og fin. La den svelle i 10 minutter før du steker den på middels varme.
Server med frosne/ferske bær, kesam, syltetøy, propud eller annet godt! Kanskje nugatti kan funke??
(Et lite tips er at jeg smelter litt cocosa i panna før jeg steker for så å tørke det av med papir. Slik unngår du at pannekakene blir stekt med altfor mye fett. Jeg synes de da kan bli fort brent og ikke så digge)
Camilla