TREN MED MEG I HELE APRIL

#egenreklame

Jeg elsker å inspirere dere til mer fysisk aktivitet, og de siste ukene har virkelig fått meg ut av komfortsonen med enda mer video enn noen gang. Etter at alt av treningssentre ble stengt har jeg merket gleden av å lage enda mer innhold til hjemmebruk, og jeg har til og med fått med meg barna mine. Derfor har jeg nå opprettet en privat Facebook gruppe for deg som ønsker å trene styrke og mobilitet sammen med meg hver søndag i hele april. Har du lyst å bli med?

Tanken bak

Det er mange som synes det er vanskelig å trene alene, og kanskje spesielt nå i disse dager hvor livssituasjonen er snudd litt på hodet. Jeg har merket en stor pågang på hjemmetrening, og etterspørselen etter økter både med egen kroppsvekt og strikk har vært sør. Derfor har jeg lyst å skape et lite felleskap i en form av en privat lukket Facebook gruppe hvor dere får muligheten til å trene sammen med meg. Kanskje blir du kjent med noen flere fjes og finner den motivasjonen du er ute etter? Vi skal i hvert fall ha det gøy!

Hvem kan være med

Her er alle velkommen, og har du et ønske om å trene litt gjennom april, finne motivasjonen eller lære noen nye øvelser er dette stedet for deg. Jeg vil ha fokus på kun egen kroppsvekt, men har du en strikk og en matte er det også supert. Vi trener oss gjennom hele kroppen, og øktene vil variere med både antall repetisjoner, intensitet og styrke. Du vil alltid kunne styre intensitet og belastning selv, og jeg vil gi alternativer for øvelser om det er noe du ikke kan gjøre.

Timen varer i 50 minutter og vil bestå av oppvarming, mobilitet og en treningsøkt. Kan du ikke se økten søndag LIVE med meg SØNDAG klokken 10.00 er det ingen problem å se den i ettertid og kjøre den når det passer deg.

Hvor og når?

LIVE sendingen starter søndag førstkommende klokken 18.00. Vi holder på en liten time, og jeg starter med å presentere økta, prate litt om øvelsene for deretter å sette i gang med oppvarmingen. Har du ikke tid å kjøre økten samtidig med meg kan du finne den igjen når du har tid.

Du trenger kun deg selv, litt å drikke på kan være greit, en matte om du har og gjerne en liten strikk (men ikke noe krav). Bruk mobilen din eventuelt stream på Apple TV´en så er du i gang♥

Det blir trening søndag 5. april, 12. april, 19. april og 26. april, og kanskje sniker det seg inn en ekstra påskeutfordring underveis?? I tillegg blir det giveaway hver søndag med mulighet for å vinne noen fine premier!

Medlemskap for APRIL koster kr. 299,- og kan betales inn til VIPPS: 134406. (se Facebook Trening APRIL i VIPPS butikken) Så fort du har betalt og bedt om medlemskap på Facebook gruppen blir du godkjent! Gruppen heter LIVE Hjemmetrening med Camilla (du finner den HER)

Da håper jeg vi sees på søndag, for dette blir GØY!

Spør om du lurer på noe!

Klem Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer