INTERVALLER DU KAN LØPE UTE

Ukas intervaller består, og denne håper jeg du tester ut! Det er heldigvis sol ute, noe som kanskje gjør det litt enklere å komme seg ut. Bare husk å følge alle regler med å holde god avstand til alle du skulle møte. Ellers håper jeg du og dine har det bra! Det har vært noen tøffe uker, men jeg er sikker på at dette skal gå bra!?

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

Høyintensive intervaller

Oppvarming

Har du mølle er det bare å varme opp på stedet, men ettersom de fleste av oss kanskje må ut sørg for å løpe deg varm i 10-15 minutter. Gjerne lenger om du trenger det. Trenger du tips til noen oppvarmingsøvelser kan du også se her.

Hoveddel

  • 4 runder av: 4×45/15 sek
  • 2 min pause mellom hver runde
  • Høy intensitet
  • Sørg for å holde samme intensitet på alle rundene

Slik gjør du:

Her løper du i 45 sek, hviler i 15 sek og løper nye 45 sek. Dette skal du gjøre hele 4 ganger før du tar en 2 min pause. Gjerne aktiv hvile så pulsen ikke synker for mye i den tiden du har pause. Forsøk å holde noenlunde samme intensitet på alle rundene.

Avslutning

Avslutt med å gå rolig de siste 5-10 minuttene.

Masse lykke til! Hold meg gjerne oppdatert på hvordan det går. Sleng inn et bilde i løpegruppa, et bilde på Instagram eller en melding til meg! Moro å se dere løpe folkens!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer