GLUTENFRIE FROKOSTPANNEKAKER!

Om du ikke har laget frokost enda må du teste ut disse glutenfrie pannekakene. Enkle å lage og de setter seg ikke fast i panna som de jeg lagde tidligere denne uken gjorde. Smakte godt, men sørg for å ha noe på pannekakene når du spiser de. Det finnes mange alternativer, men selv liker jeg syltetøy, kesam, vaniljekesam, ProPud sjokolade, ferske jordbær, brunost og frosne bær. Alt ettersom hva du liker.

OPPSKRIFT PÅ GLUTENFRIE FROKOSTPANNEKAKER

ca. 15 stk, små

 • 2 egg
 • 3 dl melk
 • 1 ts bakepulver
 • 1/2 ts salt
 • 1/2 banan
 • 2 ss smør, smeltet
 • 3 dl havremel, laget av glutenfrie havregryn
 • 2 dl lys glutenfri melblanding
 • 1 ts kardemomme

Slik gjør du:

Først brukte jeg blenderen til å gjøre om glutenfrie havregryn til havremel. Deretter tilsatte jeg alt i blenderen og kjørte den til røra ble jevn og fin. Røren skal være litt tykkere enn vanlig pannekakerøre så de ikke flyter ut når de stekes. Synes du den er for tynn tilsett mer glutenfri lys melblanding. Er den for tykk tilsetter du litt mer melk. La røren svelle i 10-12 minutter før du setter i gang med stekingen. Jeg pleier å smøre pannen med cocosa eller smør for så å tørke bort unødvendig fett. Deretter steker jeg de på middels varme. Server med noe du synes er godt og nyt!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer