VI TRENGTE NY INSPIRASJON PÅ MIDDAGSFRONTEN

reklame ism Adams Matkasse

Jeg er vel ikke alene om å synes det er vanskelig å være kreativ når det kommer til forslag på middager, uke etter uke. Det går mye i de samme matvarene og ingrediensene for vår del, og derfor kan det være smart å finne på kreative løsninger for å få litt variasjon og ny inspirasjon. Jeg har testet Adams Matkasse tidligere, og derfor var det nå hyggelig å kunne gjøre et nytt samarbeid sammen med de. Spesielt i disse tider hvor jeg kanskje ikke er innom butikken så altfor ofte.

Hva er Adams Matkasse?

Adams Matkasse er et fantastisk konsept hvor fokuset er gode og ferske råvarer, matglede og ikke minst er det lite komplisert. Du får matkassen levert på døra sammen med en meny som enkelt forklarer hvordan hvert måltid skal tilberedes. Du velger selv den matkassen som passer deg og din familie, og du kan enkelt bytte kassen når du vil. I tillegg bruker de norsk kjøtt, fugl og fisk fra lokale leverandører

Det er ingen bindingstid, så ønsker du å teste dette en uke eller to har du muligheten til det.

Maten leveres søndager og mandager mellom 16.00 og 22.00. I utvalgte områder tilbyr de også formiddagslevering mellom kl. 10.00 og 14.00. Skulle du ikke være hjemme når kassene leveres sender de deg en SMS om at kassen er levert og står utenfor døra di. Dersom du bor i leilighet eller liknende finer de alltid en god løsning på hvordan de skal få levert dette til deg på best mulig måte.

Vår opplevelse av matlevering på døra

Opplevelsen vi hadde fra vi bestilte matkassen til vi fikk den gikk veldig enkelt og greit. Vi fikk god oppfølging på når kassen skulle leveres, hvordan den skulle leveres med tanke på sikkerheten i den tiden vi nå er inne i, og når sjåføren skulle komme. De ringte på døra, satt kassen fra seg og dro. Fikk deretter en SMS om at den nå stod klar på døra.

Spente barn, glede over nye matvarer vi ellers ikke hadde kjøpt inn og en meny klar for uka er i boks. Det kunne ikke passet bedre ettersom både jobb, hjemmeskole og lekser står for tur.

Ukens første måltid var burgere med stekte poteter og tilbehør. Tok meg 30 minutter å lage fra jeg satte inn potetene til maten svar på bordet. Fikk litt hjelp av de små også, og tomt ble det♥

DETTE MÅ DU FÅ MED DEG!

Den 18 april kommer jeg med en spennende NYHET her på bloggen hvor dere kan få en gyllen mulighet til å kanskje teste ut noe fra Adams Matkasse. Mer om dette kommer i blogginnlegget den 18 april, og det må du få med deg!

Ha en fin dag!

Camilla☀️

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer