TESTPILOT: PRØV EKSPRESS FAMILIE FRA ADAMS MATKASSE HELT GRATIS

annonse i samarbeid med Adams Matkasse

Adams Matkasse søker etter 10 testpiloter som får prøve sunne, smakfulle og familievennlige middager – og selve rettene tar ikke mer enn 20 minutter å lage! Vi er utrolig fornøyd, og det er lenge siden vi har hatt denne type variasjon på middagsfronten. I tillegg har det spart meg for tid og planlegging

Med kvalitetsråvarer og spennende smakskombinasjoner, komponerer Adam og hans team oppskrifter som gjør det enkelt å trylle frem smakfulle og fristende middager. Ekspress Familie-kassen gjør det enkelt å spise varierte middager i en hektisk hverdag. I matkassen får du ferdigkuttede grønnsaker, sauser og baser klare til oppvarming, samt ferdig oppmålte krydderposer for at du skal spare så mye tid på tilberedning og oppvask som mulig. Det hele er faktisk gjort på maks 20 minutter.

Menyen som skal testes i uke 19 er både fristende og variert. På menyen står: 

• Laks i teriyaki- og limesaus med potetmos, reddiker og gulrøtter.

• Barbecuemarinerte kyllinglår med maisstuing, ovnsbakt brokkoli og søtpotet.

• Homestyleburger med coleslaw og ovnsbakte småpoteter.

Det blir plukket ut 10 testpiloter, som får teste de tre rettene fra Ekspress Familie-kassen. Alt Adams matkasse ønsker fra deg er at du sier din ærlige mening og tar et par bilder underveis.

Vil du bli testpilot og prøve Adams matkasse? (Bli testpilot)


Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer