TRENGER DU TRENINGSMOTIVASJON?

annonse Elkjøp | Powerbeats Pro

Jeg er ikke alene om å komme meg ut å løpe om dagen, og jeg må si at jeg har blitt ekstra glad i å løpe ute nå som våren er her. I tillegg har jeg fått smaken på både intervaller og løpeturer ute istedenfor bare å løpe på mølla. Ekstra glad blir jeg jo når jeg ser alle som er ute i frisk luft om dagen, og forhåpentligvis har mange funnet gleden i å røre mer på seg ute.

Jeg er mye i aktivitet, og for meg spiller musikk en kjempe stor rolle for både motivasjon og treningslyst. I det siste har jeg hørt en del på lydbok også, enten ved kontorpulten, men også på de litt lengre rolig løpeturene. Anbefaler dere å høre på Northug sin bok, den er kjempe bra.

Når det er sagt er jeg stadig vekk på leting etter gode hodetelefoner som sitter godt på ørene. Enten jeg skal hoppe og sprette under en treningsøkt eller løpe meg en tur. Derfor var det ekstra gøy å teste hodetelefonene fra Powerbeats Pro under en treningsøkt jeg hadde laget selv. Video fra økta kan du se her???

SJEKK VIDEO OG ØKTA HER | TEST AV POWERBEATS PRO????

 

POWERBEATS PRO

Det første jeg la merke til var hvor utrolig godt disse hodetelefonene satt i øret mitt. Jeg merket knapt proppene, og de var behagelig å ha på. Lyden er noe av det bedre jeg har hørt, og du er godt isolert fra alle lyder og støy rundt deg. Med en god bass og kvalitet på musikken var det bare å sette i gang med treningen. Ulempen er kanskje at sønnen min også har lagt sin elsk på de så det ser ut som jeg må dele

Du finner Powerbeats Pro HER (sjekk alle de kule fargene!!)

Powerbeats Pro tåler å bli våte, så et stort pluss er at du også kan ta de med på en løpetur i dårlig vær.

Batteritiden er det ikke noe å si på! Den har opptil 9 timer (!) batteritid når de er fulladet, og det trådløse ladeetuiet lar deg lade øretelefonene flere ganger før det selv må lades, noe som kan gi deg opptil 24 timer med lyd. Er hodetelefonene tomme for batteri og du skal ut på en løpetur holder det å lade de i ladeetuiet i 5 minutter for å gi deg 1,5 time ekstra lyttetid. For hvor mange ganger har du ikke vært klar for en løpetur eller treningsøkt og du finner hodetelefonene med tomt batteri. Så dette var et stort pluss fra meg!

Er du mer teknisk enn meg kan du også bruke Siri for stemmekommandoer for å styre musikkavspillingen, tilpasse volumet sjekke batteritid osv. Den har ingen problem med å kjenne igjen stemmen selv om iPhonen din ligger i lomma.

Du kan i tillegg styre hver ørepropp individuelt, noe som gjør at du kan spille av musikk fra begge øreproppene samtidig, eller fra en av dem. I tillegg registrerer de når du tar hodetelefonene av slik at de da går i dvalemodus og ikke bruker unødvendig batteritid.

Jeg er alltid på leting etter gode hodetelefoner for å motiveres på trening, og disse kan jeg så absolutt stå inne for. Anbefaler de på det varmeste om du er ute etter god lyd på øret

Du finner Powerbeats Pro HER (sjekk alle de kule fargene!!)

Spillelisten jeg brukte under trening har seg laget selv, og den finner du HER.

Lykke til!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer