UKENS INTERVALLER PÅ BANE; GIKK PÅ EN SMELL

Jaja, hva skal jeg si? Jeg gikk på en smell, startet for hardt eller hadde rett og slett ikke dagen. Tror jeg hang meg for mye opp i tiden, ble litt stressa og hadde en litt sliten kropp som har hatt problemer med magen hele uken etter å ha fått i meg gluten. Jeg vet ikke hva det var, men tom gikk jeg.

MEN, jeg skal ikke sutre mer over det. Stolt av å tørre å gå på en smell, for vanligvis «safer» jeg løpingen min mer enn jeg gjorde i går. Litt irriterende å ikke klare de målene jeg har satt meg, men jeg henger ikke med hodet for det. Regner med at løpecoach Simen gir meg samme intervall også i neste uke så jeg klarer å gjennomføre.

De to siste kurvene er fra de første dragene. Klarte en på 1500m og en på 800m. Så sprakk jeg. Den første kurven er oppvarming og tøying.

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe. Evt. kan du legge deg til i løpegruppen min på STRAVA, den heter Kom i gang med Camilla.

UKAS INTERVALLER

  • 3 x 1500m 
  • 2 min aktiv pause mellom hvert drag
  • Intensitet: høy
  • Mål: å klare å løpe hver runde på mellom 1.40-1.44 min.

Startet med å løpe 3 rolige runder etterfulgt av litt oppvarmingsøvelser. Jeg kan vise dere noen øvelser jeg gjør i en egen film ved en senere anledning.

Slik gjør du:

Dagens økt var intervaller på bane, og denne uken var dragene endret fra 1200m 1500m. Justert ned fra 4 til 3 drag fra forrige uke, men lenger distanse. Målet var å løpe 1500m på mellom 5.00 og 5.20. Var ikke helt mentalt på plass, men fikk fullført nesten to drag. Irriterende, men jeg orket rett og slett ikke.

Hvert drag er på 1500m med pause på 2 min mellom hvert drag. Dette skal du da gjøre 3 ganger, og intervallen må selvsagt ikke løpes på en bane.

Lykke til og tagg meg gjerne på Instagram om du løper økta! #treningsfrue @treningsfrue

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer