SLIK SKAL VI FEIRE 17 MAI!

Nå har jeg kapitulert og lagt meg under dyna. Litt ro og fred er godt mellom slagene, og jeg planlegger faktisk en powernap før trening og 17. Mai forberedelser. Vært en lang uke med litt lite søvn, men valpen vår er verdt hver eneste våkenatt❤️

Det skal sies at hun er et prakteksemplar (!) ettersom hun nå sover gjennom hele natta. Hun begynner å bli veldig trygg og varm i trøya her så det er ikke lenge til vi flytter oss fra gangen og opp til soverommet. Snatchy sover i buret sitt nede i gangen, og hun føler seg veldig trygg og rolig der.

På dagene sover hun i senga si i stua eller buret om hun ønsker å være i fred. Raptus tendenser innimellom, men ellers en veldig rolig og behagelig hund som er veldig trygg på alle mennesker hun møter. Jeg skal skrive litt om hvorfor vi valgte denne rasen, hvordan første uka har vært og hvilke erfaringer vi har gjort oss. For dette er jo litt nytt for oss alle selv om både Jørgen og jeg er hundevante?

(Ikke jeg som kom opp med henne i senga akkurat nå?? Jørgen er solgt for å si det sånn. Han er helt nyforelska igjen og det er ikke i meg???) Men vi har valgt å ikke ha henne i andre etasje så dette var et unntak. Det er kun soverom, bad og et kontor i andre etasje så her er vi jo sjelden uansett)

I morgen er det 17. Mai, og i den forbindelse har jeg lovet dere å dele lekene/rebusene vi skal lage for barna. Kanskje du også kan hente noen ideer her?

Her er vårt 17. Mai program??

1. Familiefrokost med søsteren min + familie.

2. Rebusløp, potetløp, trampoline og quiz.

3. Nasjonalsangen kl. 13.00 i hagen etterfulgt av 17. Mai tog en rekke ganger rundt huset.

4. Kaffe og kringle.

5. Grilling (og forhåpentligvis dukker sola opp)

6. Lek for store og små (se under)

Tar dere rebusene?

Ønsker dere en fantastisk feiring alle sammen. Senk skuldrene, kos dere med hverandre og nyt dagen. Her skal bunaden på i morgen❤️

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer