REISETIPS TIL NORGESFERIE | LOEN

Skal du på Norgesferie i år er Loen et must! Loen har både Skåla og Via Ferrata, men sommeren 2018 endte vi opp med å kjøre til Oppheim for så å ta turen til fots opp til Hoven via Skredfjellet. Det vil si at endestasjonen var Loen Skylift hvor vi også kunne ta gondolen ned tilbake til hotellet vi bodde på.

Turen vår startet ved en parkering ved Oppheim, ca 4-5 km fra Hotell Alexandra. Smale veier oppover, men jeg har en stødig mann som kan kjøre bil..hehe. Parkerte som sagt på Oppheim og begynte å traske oppover noen kjedelige traktorveier. Ikke mye sjarm over det, men heldigvis kom det et par stikkveier/stier (var skiltet hele veien) som vi gikk for å blende litt mer inn i naturen.

Gutta er som to geiter som bare spretter oppover fjellet. I hvert fall når de går alene. De funker best da har vi funnet ut, så Jørgen og jeg går enten litt bak eller foran for at de skal fortsette det gode humøret.

Vi fulgte skiltet Hoven via Skredfjellet og endte opp med en 4,5 timers gåtur. Tok oss en del pauser underveis, nøt litt utsikt, spiste matpakkene vi hadde smurt fra frokosten og drakk fjellvann fra rennende små fosser. En fin tur som endte oppe på Loen Skylift. Siden bilen stod på den parkeringen 5 km unna hotellet valgte Jørgen å løpe ned traktorveien fra toppen mens vi tok gondolen ned igjen. Flott utsikt og nok en kul opplevelse å sette i boka.

Camilla

Se gjerne filmene fra vår Norgesferie i 2018 og 2019 her??

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer