JEG TESTER ZPIKESTAPE

– annonse ZpikesTape –

Jeg er alltid positiv til å teste nye produkter, og kanskje spesielt norske produkter. Denne gangen er det ZpikesTape som skal testes, og jeg må ærlig innrømme at jeg var spent på resultatet. Det skal sies at dette er et alternativt produkt som kanskje ikke fungerer på alle, men jeg har lest mye positivt om produktet så ønsket så absolutt å teste!

ZpikesTape er en tape som festes til de kjente punktene Li4 (mellom tommel og pekefingerog P6 (på undersiden av håndleddet). P6 stimulering kan også brukes ved reisesyke som jeg er kjent for å ha uansett hva jeg kjører. (Så lenge jeg ikke selv sitter bak rattet)

Ettersom jeg ikke har så mye søvnplager og vondter tenkte jeg det kunne være interessant å teste mot bilsyke ettersom det er noe jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Enten det er i buss, bil, fly eller båt slipper jeg ikke unna.

Min erfaring er at det utrolig nok hjalp meg mot store deler av kvalmen jeg vanligvis pleier å få, og om det er tilfeldig eller ikke aner jeg ikke. Men om en slik tape kan gjøre de verste bilturene bedre er det et virkelig stort pluss fra meg♥♥ Så denne tapen skal med på Norgesferie i sommer!

Litt om ZpikesTape

Zpikes AS er et norsk selskap, grunnlagt 2018, som produser innovative produkter for de som er ute etter en naturlig løsning for smertelindring, økt søvnkvalitet og kvalmelindring. Produktet er et resultat av gründer og daglig leder, Marius Enerhaugen, sin måte å håndtere sine egne smerter, forårsaket av revmatisme og livet. ZpikesTape har vist seg å være en «game changer» for mange tusen nordmenn.

ZpikesTape er et legemiddelfritt alternativ for deg som ønsker å utnytte kroppens egenskaper. De benytter seg av behandlingsmetoden akupressur, (akupunktur uten nåler) som da er i form av en tape med en liten kule som skal treffe triggerpunktene Li4 og P6. Ettersom det ikke er noen legemidler i dette produktet har det heller ingen bivirkninger. Selve produktet er som dere ser på bildet en tape (nylon materiale), latexfritt lim (som fortsatt sitter godt under en svett treningsøkt eller i dusjen) og i tillegg har den en halvkule som presser konstant på de to akupressurpunktene jeg nevnte over (Li4 og P6).

Produktet puster, er enkelt å bruke og du får en enkel forklaring på hvor punktene er inne på nettsidene deres. Det skal påpekes at dette aldri skal erstatte medisinsk behandling om det er behov for det.

Nå er det sommerkampanje og du får en boks ZpikesTape til kr. 199 ! Høres dette spennende ut les mer HER.

ZpikesTape kommer i ulike farger, og de er freshe og fine å ha på seg de 12 timene de kan være på. Takket være enkle «how to» video av hvordan de påføres går det som en lek. Du kan se filmene HER.

Zpikes Tape gir deg:

 • Nå er det sommerkampanje og du får en boks ZpikesTape til kr. 199 ! Høres dette spennende ut les mer HER.
 • Gratis frakt ved bestilling av to eller flere bokser.
 • Et rimelig produkt som i tillegg er norskt
 • 100% fornøydhetsgaranti, så skulle det ikke gi deg effekt eller du ikke er fornøyd får du pengene tilbake. (gjelder ikke evt. fraktkostnader) Det funker for mange, men det funker ikke for alle!
 • Godt lim som sitter godt både i dusjen og under en svett treningsøkt

Ettersom de er villig til å gi pengene tilbake om du ikke skulle være fornøyd synes jeg det bare viser at de er tygge på produktet de har utarbeidet. Et stort pluss spør du meg.

Når skal man ikke bruke ZpikesTape?

 • ZpikesTape skal ikke brukes av gravide på akupressurpunktet Li4 (mellom tommel og pekefinger), da det er påstått å kunne igangsette fødsel.
 • ZpikesTape kan brukes av gravide på akupressurpunkt P6 mot ulike kvalmetilstander.

Nå er det sommerkampanje og du får en boks ZpikesTape til kr. 199 ! Høres dette spennende ut les mer HER.

Om du vil lese om ofte stilte spørsmål kan du titte innom HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer