UNNSKYLD FOLKENS!

Hei fine følgere? Først må jeg bare benytte anledningen til å takke dere som følger meg her inne i tykt og tynt får jeg vel si. For jeg har vært skikkelig dårlig på å holde bloggen ved like de siste månedene, og jeg blir bare stresset av å tenke på det. Før blogget jeg jo hver eneste dag, og for å være ærlig aner jeg ikke hvordan jeg har fått tid til det år etter år. Men for meg har det vært en motivasjon å ha dere følgere som både leser, trener og finer motivasjon i det jeg lager til dere. Det er det som har holdt det gående for meg i alle disse årene?

Det siste halvåret har vært tøft, skikkelig tøft. Etter å ha satset alt på Skedsmo CrossFit for så å bli stengt pga korona etter bare 5 dager var et slag i trynet. Jeg gikk fra himmel til helvete på kort tid, og var ganske så langt ned i kjelleren. Torsdag 12 mars kommer jeg nok aldri til å glemme, men jeg bestemte meg fort for å snu om på situasjonen og gjøre det beste ut av det. Det har vært tøft, mye jobb og sene kvelder, men så absolutt verdt det. Vi er fortsatt i fighting modus, men det er godt å se at ting begynner å normalisere seg. Håper det gjør det for dere også.

På grunn av mye jobbing med to selskaper (mitt eget og Crossfit boksen vår) i tillegg til valp har det vært mye på tapeten de siste månedene. Derfor har jeg nok sviktet litt her på bloggen, og det er jeg veldig lei meg for. I tillegg har jeg vært litt lei så jeg var nødt til å ha en liten pause. Sånn er det vel for oss alle innimellom, og det å gi av seg selv hver eneste dag er faktisk ganske tøft til tider. Derfor har jeg tatt meg en tvungen «time off» når jeg har følt for det.

Etter å ha vært i tenkeboksen vedrørende om bloggen skal legges ned eller ikke har jeg kommet frem til at jeg ikke rett og slett ikke klarer å slutte å blogge. For meg er det terapi å kunne skrive, dele og inspirere, og det har jeg et ønske om å fortsette med. Kanskje ikke hver eneste dag, men litt mer enn det jeg har gjort den siste tiden.

Hva setter dere mest pris på her inne? Kosthold, trening, intervaller, Crossfit, hjemmetrening, glutenfritt, hverdag, familie, hund, YouTube, norgesferie?? Hadde vært så snilt om dere kunne komme med tilbakemeldinger så jeg vet hva dere liker!

Ellers har jeg jo det siste året mistet helt piffen på kjøkkenet etter at jeg fikk cøliaki. Planen var å lage mye oppskrifter som i tillegg var sunt og glutenfritt som jeg skulle dele, men jeg har rett og slett ikke hatt ork til å lage så mye. Det skal jeg endre på, og jeg lover dere at jeg skal bli flinkere til å lage gode oppskrifter som jeg har gjort de siste årene.

Det var godt så skrive noen ord til dere ettersom det har vært litt dødt her den siste tiden, men dere skal vite at jeg setter utrolig stor pris på dere alle sammen. Det er jo dere som får meg til å ville skrive, dele og bruke all tid på sosiale medier!

Ha en fin dag alle sammen!

Klem Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer