PROTEINRIKE SØTPOTETKARBONADER!

Jeg fikk trent på morgenen i dag, og selv om det var intervall fredag ble jeg faktisk mer fristet til å trene bein i dag. Sorry for det folkens, men fortvil ikke. Det kommer en saftig intervall til dere i morgen tidlig om du er klar for å løpe inn helgen! Er fredager forresten en fin dag å fortsette med intervaller på eller er helgen bedre? Kommenter gjerne

Etter trening glemte jeg helt å handle, men innimellom er det ganske digg å bare lage noe du finner av rester, marvarer som snart går ut på dato eller ligger godt gjemt i kjøleskap eller fryseren. Jeg opplever ofte at det er mye godt man får ut bare ved å rote litt i skuffer og skap.

I dag hadde jeg noen søtpoteter som jeg måtte bruke før de ble for gamle, og da ble det søtpotetkarbonader til lunsj sammen med oppskjært paprika, agurk, valnøtter og en deilig kaffekopp. Anbefales, og oppskrift kommer her???

PROTEINRIKE SØTPOTETKARBONADER

ca. 9-10 stk

  • 2 store søtpoteter
  • 3-4 egg
  • salt & pepper
  • ca. 60 g revet parmesan
  • en håndfull persille, gressløk eller kruspersille (bruk det du har)

Slik gjør du:

Skrell søtpotetene og rasp de opp i en bolle. Tilsett alt anet av ingredienser og bland godt sammen. Bruk gjerne 4 egg så de holder seg i fasongen når de stekes. I tillegg blir de hakket saftigere. Stek de (og klem de flate underveis) på middels varme, og bruk evt lokk for å få de gjennomstekte. Serveres med det du måtte ha av grønnsaker, restemat ol.

God apetitt og god helg!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer