INTERVALL OG STYRKE PÅ EN OG SAMME ØKT!

Jeg har ikke løpt på en liten stund ettersom jeg har prioritert styrken etter korona tidene, og da har det dessverre blitt litt «intervall tørke» her på bloggen. Men jeg kom jeg på en skikkelig fin intervall som jeg hadde lyst å dele med dere, og denne er fin om du vil spice opp en vanlig løpeøkt. Jeg kan løpe slike intervaller til oppkjøring av hinderløp hvor jeg trenger litt ekstra puls underveis. Denne er super å løpe samme med noen, og kanskje til og med barna har lyst å prøve seg?

Oppvarming

Løp rolig i 10-15 minutter før du er klar for dragene. Avslutt gjerne oppvarmingen med et par raske drag i den farten du planlegger å løpe økta på. Intervallen er super å løpe ute, men gjør det som er best for deg.

Hoveddel

4 runder av følgende:

  • løp 400 meter
  • 10 burpees
  • løp 400 meter
  • 10 Push-Ups
  • 2 minutters pause

Slik gjør du:

Start med å løpe 400 meter før du kjører 10 burpees for deretter å løpe 400 meter etterfulgt av 10 Push-Ups. Det var en runde. Dette skal du gjøre 4 ganger men med 2 minutters pause mellom hver hele runde. Perfekt å løpe på bane, i skogen, på asfalt – hvor enn du måtte like å løpe. Du kan også løpe den på mølla, men da må du styre intensiteten din på de 400 meterne slik du selv ønsker.

Avslutning

Avslutt med 10 minutters rolig jogg/rask gange før du er ferdig.

Camilla♥

Følg meg gjerne på Facebook her og YouTube her.

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer