NORGESFERIEN 2020 | SØRLANDET DEL 2

Latskap avler latskap sier jeg bare.

Ettersom jeg har ferie har jeg utrolig nok klart å koble helt ut, og jeg vet at Skedsmo CrossFit er i gode hender mens vi er borte. Ettersom man er pålogget så og si konstant i dette yrket ser jeg mitt snitt til å nyte ferien med familien uten alltid å være tilgjengelig. Det har vært veldig deilig, og jeg kjenner kroppen har utrolig godt av det. Jeg var faktisk litt lei før ferien så nå samler jeg krefter til å kickstarte høsten med masse mer trening, intervaller, glutenfri oppskrifter og hverdagslig ting jeg skal dele med dere.

Blir mye gåturer med Snatchy og Jørgen på Sørlandet❤️
❤️
En som hadde bursdag 4 august❤️

Men når det er sagt klarer jeg ikke å være 100% borte så noen oppdateringer kommer underveis. Det er ingen Norgesferie uten å komme med noen anbefalinger på steder vi har vært innom. For vi er utrolig fornøyd så langt selv om jeg fortsatt lengter etter å komme oppover mot Vestlandet.

Dag 5 – 7 Moysand Familiecamping ved Grimstad

På tirsdag kjørte vi videre fra Sørlandets Feriesenter og videre til Moysand Familiecamping rett utenfor Grimstad. Stedet har 5 stjerner (…så forventningene var høye) men jeg synes de fortjener hver eneste en. Stranda ligger rett nedenfor lekeplassen omringet av volleyballbane, lekeplass for de minste og kjempe freshe toaletter/dusjer. De hadde til og med egen hundedusj for de firbente.

Snatchy får på denne ferien mer miljøtrening enn hun noen gang ville fått hjemme på de to ukene vi er på farten, og jeg digger å ha en hund som kan ligge rolig i bånd utenfor bobilen og bare titte på livet. Det er faktisk ikke en lyd når det går forbi andre hunder, barn eller syklister, og hun har lekt med alle slags mulig raser på denne turen.

Moysand er et populært sted hvor folk er gjerne hele sommeren, men vår flaks får oss gjennom denne Norgesferien med plass på plass hvor enn vi havner. Skal vel sies at det kanskje er noe roligere nå enn i juli, men til gjengjeld er vi kjempe heldige med været i år også!

Dag 7-10 Kristiansand Feriesenter

På torsdag reiste vi videre (...kunne gjerne vært på Moysand lengre, men vi ønsker jo å oppleve andre steder også) til Kristiansand Feriesenter som Jørgen googlet opp og mente var bra. Den mannen tar aldri feil, så det er en grunn til at han pløyer løypa for årets sommerferie år etter år.

Kjempe fint sted med den beste badeplassen hittil. En stor brygge (…så vi slipper å ligge i sand. Hater å få sand i alt av bager osv…?) å sole seg på, masse sand til Snatchy å grave i, et populært stupebrett og en stor vannring gutta var på så og si hele dagen. Sola har stått høyt på himmelen og vi har virkelig tatt det med ro.


Det var en av dere som spurte meg om jeg hadde trent denne ferien. Eneste treningen jeg har hatt er tur med Snatchy, så jeg skal innrømme at jeg savner å røre litt på meg. Men samtidig er det digg å være litt lat også om jeg får innrømme det. Mulig jeg tar en kettlebell økt i morgen om jeg klarer å finne motivasjonen,…haha, og da lover jeg å legge den ut til dere. Men jeg lover ingenting?

Vi tenkte å reise videre i morgen, men ettersom det er meldt såpass fint vær blir vi til søndag. Da går turen videre opp mot Stavanger, og da er planen å fricampe på veien. Har dere noen forslag (gjerne ved et vann) må dere rope ut! Tips tar vi veldig gjerne i mot!

Tips fra nybegynnere på camping??

 1. Ha med overmadrass i senga.
 2. Ha med grill – genial på fine kvelder som nå. Og veldig enkelt å tilberede middag.
 3. Ha med mye tørrvarer som havregryn, knekkebrød og brød som holder seg noen dager.
 4. Enkelt med pålegg, og handling gjør vi underveis fra sted til sted. Men husk å skrive handleliste, for ellers er det fort gjort å handle for mye. (lite kjøleskap)
 5. Ha med varme pledd til kveldene.
 6. Og for all del, ikke glem myggjageren (..Jørgen er sykt stolt av den?)
 7. Ta med en stor matte/presenning til å ha rett utenfor så slipper du å få alt gress/grus i bilen.
 8. Feiebrett er gull verdt.
 9. Vaskemiddel – du kan vaske klær på campingplassene.
 10. Ikke ta med deg for mye klær! Jeg har brukt 1/6 av det jeg har tatt med?
 11. Sørg for å ha tilgang til lydbok i bilen.
 12. Engangshansker til tømming av doen.
 13. Lys på bordet til sene kvelder.
 14. Insektsrens til å vaske frontruta.
 15. Avstandsklosser til dekk og vater så bilen står rett når den er parkert. Du vil ikke ligge å sove i nedoverbakke.
 16. Ta med sykler, sparkesykler og/eller elsparkesykler på tur.
 17. Skjøteledning, lang vannslange, tørkestativ.
 18. Utemøbler (stoler og bord).

….Og masse god stemning! For man bor veldig tett oppå hverandre gjennom en slik ferie så det er viktig å gi hverandre litt spillerom innimellom??

Reiser videre søndag så jeg lover å holde dere oppdatert!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer