NORGESFERIEN 2020 | BONDHUSVATNET DEL 4

Hei solstråler♥

Som nevnt i går campet vi på Odda Camping fra mandag til tirsdag. Etter en god natt søvn stod vi opp ganske så tidlig for å komme oss til den kjente plassen Bondhusvatnet. Planen var å stå opp kl 07.30, men ettersom Snatchy mente hun skulle ut å tisse klokken 06.00 var det bare å komme seg opp før resten av campingplassen ?☕️ (Er som å ha små barn igjen med valp i hus, men hun har til gjengjeld oppført seg eksemplarisk på hele turen)

Reisen fra Odda Camping til Bondhusvatnet tok oss drøye 30 min med bil, og vi fant en parkeringsplass hvor stien startet. Kan nok være greit å komme litt tidlig, for når vi kom ned igjen var det folk som måtte parkere enda lengre ned.

Bondhusvatnet ligger i Sunndal, Mauranger og er ca 8 km t/r. Ønsker du en lengre tur kan du gå til Bondhusbrea (en time lengre å gå) for å se isbreen. Stien opp til Bondhusvatnet er bred og enkel å gå, og det går fint å både sykle, ta med barnevogn og rullestol på turen.

 

Vi kom opp rundt kl. 09.30, noe jeg er veldig glad for. Lite folk, mulighet for å spise matpakkene våre og nyte utsikten. (For ikke å snakke om kaffekoppen som smakte ekstra godt) En magisk tur som overhodet ikke er krevende i det hele tatt. Anbefales på det sterkeste.

Etter Bondhusvatnet reiste vi vider til Kinsarvik som vi fikk anbefalt fra flere av dere på Instagram. Jeg har satt så utrolig stor pris på alle tips denne sommeren, og jeg tror nok ikke vi hadde opplevd så mange fine steder hadde det ikke vært for dereSå tusen takk!

Jeg skal fortelle dere mer om Kinsarvik og de fine turmulighetene i området. Vi fikk ikke gått den lengste turen på grunn av Snatchy, «but still» – fantastisk tur!

Nå er det straks natta her – og i morgen reiser vi hjem til hverdagen igjen. Det skal bli litt godt det også?

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer