NORGESFERIE 2020 | KINSARVIK DEL 5

Hei fine følgere!

Nå er det 3 dager siden vi kom hjem fra ferie, og det første jeg gjorde var å reise på hytta med Snatchy. Ganske så digg spør du meg med litt egentid etter to fine uker tett på hverandre. Jeg skal skrive mer om valpeshowet vi var med på i dag litt senere i uken, men nå kommer Norgesferien sitt siste reisetips fra oss.

Dag 12-13 | KINSARVIK (uttales «shinsarvik»)

På tirsdag reiste vi til siste stopp, nemlig Kinsarvik Camping. Det beste ved å ha sen ferie er at det aldri har er noe problem å få plass. Selve campingplassen var det ikke noe å si på med rene toaletter/dusj, koselig betjening og en sol som varmet godt helt til vi la oss.

Stedet har fine bademuligheter, koselig park med en fin badeplass for barna. Ettersom vi ikke lå helt nede ved vannet slapp vi unna all myggen også.

Fossene i Husedalen

Ettersom mye av ferien har bestått av sol, bading og lite bevegelse var det veldig deilig å ta turen inn til fossene i Husedalen. Her har du mulighet for å besøke 4 kjente fosser på rappen, men ettersom vi hadde med oss Snatchy ble det nok med den første fossen. Tveitafossen.

Selve turen går gjennom Husedalen, og fossene (den vi så) var virkelig verdt turen i seg selv. Her ligger det 4 fosser på rad og rekke etter hverandre fra Kinsarvik og opp til Hardangervidda. Rekkefølgen er Tveitafossen, Nykkjesøyfossen, Nyastølsfossen, Søtefossen. Jeg tror man bruker mellom 5-6 timer t/r opp til den fjerde fossen, mens den første er ikke så lang om du parkerer ved parkeringsplassen. Vi gikk fra Kinsarvik (så fikk 3-4 km ekstra), fulgte stien langs elva og fant skilt underveis. Så det er veldig enkelt å finne frem. Absolutt verdt en tur om du skal eller vil til dette området!

Etter Kinsarvik dro vi en natt til Geilo før vi dro hjem. Må ærlig innrømme at det også er veldig godt å komme tilbake til rutiner, hverdag og familie. Det har vært en nydelig Norgesferie uten så mye trening, men det tror jeg vi bare har hatt godt av alle sammen.

Nå venter hverdagen og jeg er klar for å inspirere dere til både trening, hjemmetrening, glutenfri kosthold, hverdagsmat og mye gøy!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer