TEAMØKT PÅ 3 | HØYPULS OG STYRKE

I dag stod egentlig markløft og strikt press på agendaen, men etter at jeg fikk besøk på treningen i dag valgte vi å kjøre en team økt med høypuls istedenfor. Veldig glad for det nå kjenner jeg for økta var midt i blinken ‍♀️
Er det øvelser du synes er vanskelig eller ikke klarer å gjøre ta utgangspunkt i økta og bytt ut øvelsene med noen du selv er komfortabel med! Spør meg gjerne om tips om du skulle stå fast.

Partner AMRAP 36 min

(AMRAP = as many rounds as possible in 36 min)

 • 6 Burpees Box Jumps Over (24/20 in)
 • 6 Dumbbell Snatches (22,5/15kg) evt 10/5kg
 • 6 Single Arm Dumbbell Thrusters (22,5/15kg) evt 10/5kg
 • Min 1: partner 1
 • Min 2: partner 2
 • Min 3: partner 3
 • Min 4: partner 1
 • osv…..

Utstyr du trenger er: en dumbbell, maks vekt herrer er 22,5kg men gå gjerne lavere. Maks vekt dame er 15 kg. I tillegg trenger du en Box så du kan gjøre Burpees Box Over. Herrehøyde er 24 inch og for dame 20 inch.

Slik gjør du:

Her skal dere jobbe som et team, og partner 1 begynner økten. Jobber i eksakt 1 min før partner 2 kjører neste minutt. Partner 2 starter der partner 1 sluttet. Slik fortsetter dere økta gjennom i hele 36 minutter. Fokuset her er høy intensitet ettersom du jobber i 1 min og får 2 min hvile mellom hver runde.

AMRAP 36 betyr som nevnt over, så mange runder dere klarer på 36 min. Vi fikk totalt 40 runder og 2 reps med Burpees før klokka ringte.

En fantastisk økt jeg absolutt anbefaler deg om du har to venner du har lyst å trene med. Husk bare å holde avstand og bruk eget utstyr ‍♀️ Spør om du lurer på noe!

Ha en super dag!

Camilla❤️

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer