TIPS TIL SENE HØSTKVELDER!

– annonse Chrom –

De siste dagene har vært preget av både ruskevær og kaldere kvelder, men jeg må ærlig innrømme at høsten ikke er så ille allikevel. Elsker den friske, kalde og digge lufta som sniker seg inn på soverommet om natta, løpeturene i skogen og de sene kveldene med spill på hytta??

Jeg har selv vokst opp i en familie hvor både kortspill, brettspill og mimeleken har vært obligatorisk når vi alle har vært samlet. Det har vært alt fra kortspill og mimelek på julaften til brettspill og yatzi en lørdag kveld. Et av mine beste minner er når farmor lå på gulvet for å mime, og hadde verdens herligste latterkrampe

Spill fører familien vår sammen, og selv om vi kanskje spiller mest på hytta er det utrolig koselig å lage litt popcorn, skru av TV´en hjemme og ha en liten spillkveld uten Fortnite og Fifa. Heldigvis er gutta såpass «små» enda at de synes det fortsatt er moro å spille med oss. Og konkurranseinstinktet er det ikke noe i veien med for noen av oss. På godt og vondt vil jeg kanskje si?

  

Derfor er det utrolig moro at Chrom nå har kommet med en oppdatert versjon av spillet ALIAS i forbindelse med at de fyller 30 år!? Spillet kommer i et helt nytt design med 3200 nye ord.

ALIAS er et spill for hele familien hvor målet er å forklare ord ved å bruke andre ord, synonymer eller motsetninger. Et eksempel på dette er:

  1. Minst 2 personer på hvert lag
  2. Et lag trekker et kort hvor det står f.eks «Jordmor».
  3. Da skal enn på laget forklare til den andre på laget ordet «Jordmor» ute nå si selve ordet. F.eks en som tar i mot baby på sykehuset ville jeg sagt.

Dette er en veldig fin måte for barn og unge å lære både ord, forklaring og ikke minst det å vær kreativ. I tillegg kan det bli veldig gøy om ordet skulle være vanskelig eller med en dose humor. I spillet finner du kort med både substantiv, verb, adjektiv osv så her lærer vi noe alle sammen.

ALIAS er på tilbud, og det har nå en fantastisk pris så absolutt verdt å sjekke ut. En fin investering til sene høstkvelder spør du meg. Les mer HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer