HØSTEN ER ENDELIG HER!

– annonse Vegamin D –

Jeg elsker denne tiden på året, og kanskje spesielt digg er høsten nå som vi har fått oss hund. Turene i skogen er ren terapi, og jeg har blitt skikkelig glad i  komme meg ut. Enten det er med barna, Jørgen eller rett og slett helt alene

Det å få hund har vært det beste valget vi har tatt, og det er utrolig hvor mye kjærlighet det skaper i et hjem. Nå er Snatchy snart 7 mnd og 30 kilo så jenta vokser Tipper hun har igjen 6-7 kilo før hun er fullvoksen.

 

Nå har det regnet og vært mørkt så lenge jeg kan huske, så det var faktisk helt nydelig at solen tittet frem på mandag.

Høsten betyr mørke kvelder, men også mindre sol på himmelen. Derfor er jeg også veldig glad for samarbeidet mitt med Vegamin D. Vegamin D er utviklet for å gi deg den optimale daglige dosen av solvitaminet, noe som kommer godt med på høsten. Vitamin D er viktig for immunforsvaret og energinivået nå som mørket er her, og Vegamin D er i tillegg vegansk.

En gyllen tommelfingerregel er at jeg tar tilskudd av Vegamin D i måneder med R i seg. Det vil si fra september til april.

Jeg har som rutine å ta alt av mine tilskudd sammen med frokosten hver eneste morgen slik at jeg ikke glemmer det. Havregrøten er obligatorisk sammen med Vegamin D og de andre tilskuddene jeg tar. Ulempen er kanskje at gummi produktet smaker altfor godt, så det er faktisk vanskelig å holde seg til den daglige dosen

Nå kjører Vegamin D introduksjonstilbud så alle nye kunder får 40% på første forsendelse. Du kan lese mer HER.

Produktet smaker godt så det er utrolig enkelt å få det inn i morgenrutinen nå som høsten er her. Les mer om Vegamin D HER. Prisen er også kjempe bra.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer