PROTEINRUNDSTYKKER I VAFFELJERN!

De av dere som har fulgt meg en stund kjenner godt til favoritten PROTEINRUNDSTYKKER. En suksessoppskrift jeg sjelden endrer på. Ingen vits å endre på noe som allerede funker, men når jeg har mulighetene for en aldri så liten oppgradering kjører jeg på. Proteinrundstykker i vaffeljern ble en suksess, og en ny favoritt her i huset!

OPPSKRIFT PÅ PROTEINRUNDSTYKKER I VAFFELJERN

ca. 10-12 stk, små

 • 5 dl havregryn (mikses til havremel i en blender)
 • 3 egg
 • 1 ts salt
 • 1 ts bakepulver
 • 150 g cottage cheese
 • 150 g gresk yoghurt
 • 0,5 dl sesamfrø
 • 0,5 dl solsikkekjerner

Slik gjør du:

Blandes med en slikkepott og rulles ut på brett som vanlig rundstykker. Tips er å ha et glass vann stående ved siden av og dyppe skjeen nedi når du former rundstykkene. Da blir ikke deigen så klissete. Stekes i vaffeljern og vipps så har du proteinbrød flat som en brødskive! (Disse bør ligge kaldt så enten i fryseren eller kjøleskapet for best holdbarhet pga meieriprodukter)

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer