De av dere som har fulgt meg en stund kjenner godt til favoritten PROTEINRUNDSTYKKER. En suksessoppskrift jeg sjelden endrer på. Ingen vits å endre på noe som allerede funker, men når jeg har mulighetene for en aldri så liten oppgradering kjører jeg på. Proteinrundstykker i vaffeljern ble en suksess, og en ny favoritt her i huset!
OPPSKRIFT PÅ PROTEINRUNDSTYKKER I VAFFELJERN
ca. 10-12 stk, små
- 5 dl havregryn (mikses til havremel i en blender)
- 3 egg
- 1 ts salt
- 1 ts bakepulver
- 150 g cottage cheese
- 150 g gresk yoghurt
- 0,5 dl sesamfrø
- 0,5 dl solsikkekjerner
Slik gjør du:
Blandes med en slikkepott og rulles ut på brett som vanlig rundstykker. Tips er å ha et glass vann stående ved siden av og dyppe skjeen nedi når du former rundstykkene. Da blir ikke deigen så klissete. Stekes i vaffeljern og vipps så har du proteinbrød flat som en brødskive! (Disse bør ligge kaldt så enten i fryseren eller kjøleskapet for best holdbarhet pga meieriprodukter)
Camilla