HJEMMETRENING MED PULS UTEN UTSTYR!

annonse i samarbeid med Good For Me 

Det er lockdown på treningssentrene og i den forbindelse er jeg i gang med å lage noen økter dere kan gjøre helt uten utstyr i egen stue. (Evt. ute som faktisk er veldig digg!) Det er ganske utrolig hva man faktisk kan trene kun med egen kroppsvekt, og puls det lover jeg at dere får

Selv med lockdown føler jeg meg sterk om dagen, så jeg koser meg med både løpeturer og styrkeøkter i garasjen. Hadde min første mil etter et altfor langt opphold for et par dager siden, og det ga skikkelig mersmak.

Men først…er det flere enn meg som drikker kaffe før trening for en aldri så liten energiboost? Magen er kanskje ikke like fornøyd hver gang så derfor kan jeg nå tipse om ENERGIN fra Good For Me som jeg har startet med. Energin er helt naturlig koffein fra grønn te, ginseng og yerba mate. Kort fortalt er dette et energitilskudd (vegansk og uten tilsetningsstoffer) hvor 2 tabletter tilsvarer en kopp kaffe. (Anbefalt for de over 18 år)

Har du lyst å lese mer om ENERGIN sjekk gjerne ut siden HER.

HJEMMETRENING UTEN UTSTYR

5 RUNDER FOR TIME

  • 20 Air Squats
  • 10 Hand Release Push-Ups
  • 20 Lunges
  • 10 Burpees

Slik gjør du:

Dette er en styrkeøkt som ikke krever noe utstyr, og her kjører du gjennom en og en runde til du har kommet deg gjennom 5 runder. Det er ikke noe problem å skalere ned til 3-4 runder om du synes det blir for tungt eller for mye.

20 Air Squats

10 Hand Release Push-Ups

Denne kan kjøres på knær eller tær, og du skal ned med brystet i bakken, slippe hendene opp fra gulvet og opp i en planke posisjon.Det var 1 rep.

20 Lunges

Her skal du gjøre 20 utfall (bakover eller forover) med et og et ben. Totalt 20 repetisjoner. Kne skal i bakken, overkroppen oppreist og du skal ha trykk på foten du jobber med. Altså foten som ikke har kneet i bakken.

10 Burpees

Jeg elsker Burpees, og i denne øvelsen trener du så og si hele kroppen. Start med å gå eller hoppe ned på bakken hvor brystet treffer bakken. Gå eller hopp opp med samlet ben og strekk hendene over hodet i det du gjør et lite hopp. Dette er øvelsen du får puls av!

Da er det bare å sette i gang økta folkens!

Og som sagt, er du ute etter litt ekstra energi sjekk gjerne ut ENERGIN HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer