MIN BESTE TRENINGSPARTNER!

annonse i samarbeid med Polar

Jeg har endelig fått tilbake løpegleden etter en altfor lang tørke, og det føles så utrolig godt å løpe ute i den friske lufta. Jeg kan nok takke både viljen og klokka mi, Polar Vantage V2 for motivasjonen og løpegleden jeg endelig har funnet tilbake til, for det er utrolig hvor mye en pulsklokke kan bidra på de litt tyngre dagene♥

Dere som har fulgt meg en stund vet jeg elsker intervaller og løping (selv med litt tørke som absolutt er helt normalt innimellom), og selv om det ikke har vært noe hinderløp i år har jeg fått løpt litt. Noen turer er helt uten mål og mening (da skrur jeg ikke på pulsklokka engang), mens andre turer har hatt et mål om puls og da har klokka vært veldig til hjelp. Enten det er i form av en hard intervall, en økt på Tri Erg maskinene eller en AMRAP økt i Crossfit boksene vår.

Jeg har vært trofast bruker av Polar pulsklokke i mange år, og jeg husker jeg fikk min første klokke for over 7 år siden. Det å ha en pulsklokke har bidratt til at jeg har lært enda mer om treningen min, fått muligheten til å spesifisere treningen min og ikke minst gitt meg masse motivasjon underveis. Det er alltid like moro å synkronisere pulsklokka etter en løpetur, se resultatene i Strava og sjekke pulsen under selve turen. (Er jo et lite konkurransemenneske så det å konkurrere mot seg selv på den måten gir meg bare mer drive til å løpe flere ganger)

En pulsklokke er så mye mer enn bare en klokke, og brukes den riktig kan det også være utrolig lærerik i forhold til treningen din.

Polar Vantage V2 – den perfekte julegave til den som har alt!

Jeg har hatt Polar Vantage V i lang tid, og jeg elsker den! Jeg sover med den, løper med den og trener med den, og det er sjelden jeg tar den av meg i det hele tatt. Nå har klokka kommet med en oppgradering, og min nye bestevenn er nå Polar Vantage V2. En klokke som etter min mening er den beste jeg kunne hatt for mine treningsmål.

Selve klokken er i aluminium, og reimene er i komfortable silikonreimer. Den er lett å ha på seg, vanntett og med en god GPS. I tillegg føles den komfortabel å ha uansett hva jeg skal gjøre.

Polar Vantage V2 har fått en del oppgraderinger siden sist og noen av de ser du her:

  • Musikk-kontroll. Her kan du navigere rundt i spillelisten din og justere volumet på selve klokken. Du får også værmelding og push-varsler på klokkeskjermen om du ønsker det.
  • Leg recovery test. Klokken har en restitusjonstest for bena dine som forteller deg på noen få minutter om bena dine er klare for trening med høy intensitet. Den krever ikke noe tilleggsutstyr, og alt du trenger finner du på klokken din. 
  • Hillsplitter, vær og route guidance. Hill Splitter™ gir deg detaljert statistikk om ytelsen din i motbakker og nedoverbakker underveis i treningsøkten!
  • Bytte av reim. Du har mulighet for å skifte reim om du ønsker å pimpe opp klokka med litt farger.
  • Batteritid. Klokka gir deg opptil 40 timers kontinuerlig treningstid. Du har også flere alternativer for å spare strøm som igjen øker levetiden på batteriet med opptil 100 timer. Det er kjempe bra!

Les mer om Polar Vantage V2 HER.

Er du interessert i klokken kan du se mer HER. Sjekk gjerne min Instagram; Treningsfrue for GIVEAWAY på klokka også! Det blir en FET julegave til deg selv eller noen du er glad i.

Spør om du lurer på noe!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer