TIPS TIL EFFEKTIV JULEVASK!

– annonse i samarbeid med Kärcher –

Dette innlegget har jeg gledet meg til å lage, for hva er vel ikke bedre enn gode tips på effektiv julevask? Da mener jeg effektivt og gøy, for med alle de råe produktene og duppedittene til Kärcher blir faktisk husvasken en lek. Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si, for det å vaske står nemlig ikke øverste på min «happy to do list.»

For meg betyr det å ha et rent hus betyr mindre stress, mer kos og lavere skuldre. Kanskje spesielt nå i høytiden hvor vi skal lage litt ekstra julestemning og innekos. Jeg blir fryktelig stresset av et rotete og møkkete hus, men heldigvis har jeg en mann som også er glad i å ha det rent og pent rundt oss.

Det jeg liker med Kärcher er at de har tenkt på absolutt ALT. Produktene er enkle å sette sammen, lett forståelig og du finner det meste av hva du enn måtte trenge. For å gi dere noen gode tips på veien (ettersom det er mange produkter å velge mellom) har jeg laget en liste med noen av mine favoritter Kanskje noe å ønske seg under juletreet, eller som en førjulsgave til seg selv slik at julevasken går enda enklere?

VINDUSVASKER WV 6 PLUS

Hvor mange ganger vasker dere vinduer i året? Jeg skal ikke skryte på meg at det er veldig ofte og er vi flinke har det blitt mellom 2-3 ganger i året. Men med vindusvasker WV PLUS fra Kärcher kan jeg med hånden på hjertet si at det blir oftere enn dette fremover. For hvor digg er det ikke å se sola skinne inn gjennom stuevinduet til rene vinduer uten snutemerker etter hunden eller grisete barnefingre.

WV 6 Plus er en veldig hygienisk måte å vaske vinduene på ettersom du slipper å komme i direkte kontakt med det skitne vannet. Med 100 min batteritid kan du vaske i lengre perioder, og et display viser hvor mye tid du har igjen. Bred sugenal, enkel å bruke og enklere blir det faktisk ikke!

Kort oppsummert:

 • Effektiv vindusvask
 • Elektrisk vannoppsug som forhindrer striper, og gir rene og blanke vinduer
 • Kan brukes på alle glatte overflater som f.eks vindu, speil, dusjkabinett, fliser etc.
 • Du slipper å styre med det møkkete vannet ettersom alt suges opp i selve vaskeren
 • Du får en genial spraybeholder med klut som du først vasker med før nalen suger opp det møkkete vannet
 • Tips; sørg for å bruke rikelig med vann/såpe fra spraybeholderen for å ikke få striper

Les mer om VINDUSVASKER WV 6 PLUS HER.

DAMPVASKER SC 4 EasyFix

Dette er maskinen som har ALT! Enkel å bruke, kan vaske store deler av huset på flere ulike måter og den sørger for å gjøre huset så rent som bare det. Dette er min FAVORITT!

SC 4 EasyFix har et 2-tanksystem med en avtakbar vanntank som hele tiden sørger for fylling under bruk. Jeg bruker det ene munnstykket som mopp på glatte flater (parkett, fliser i gangen etc), det mellomstore munnstykket er perfekt å dampe/vaske granitt benkeplaten på kjøkkenet, kokeplata, kjøkkenvifta, dusjkabinettet, vasken på toalettet, dørhåndtak osv. Og det lille geniale munnstykket sørger for å komme til i kriker og kroker som er nærmest umulig å vaske rent. Da tenker jeg spesielt rundt servanter som er vanskelig å komme til, smuss på stekeplata, dusjkabinettet osv.

Maskinen rengjør uten kjemikaler og fjerner opptil 99,9% av bakterier og virus (Covid). Du kan justere intensiteten på dampen i forhold til hva du vasker og hvor møkkete det er. De fjerner faktisk møkk som er vanskelig å få av ellers, og den er super enkel å bruke.

Ettersom den dreper 99,9% av bakterier og virus er dette er maskin som er perfekt å ha i hus, og kanskje ekstra fin med de som har allergier. Rengjør alle typer harde flater.

 

Kort oppsummert:

 • Rengjør alt av harde flater (dørhåndtak, dusjkabinett, benkeplater, stekeplate, fliser, gulv osv)
 • Rengjør uten kjemikaler
 • 100 m2 overflatekapasitet
 • Kontinuerlig påfylningsbar
 • Fjerner 99,9% av bakterier
 • Kan bruker på store og små flater ved bruk av de ulike munnstykkene

Les mer om DAMPVASKER SC 4 EasyFix HER.

GROVSTØVSUGER WD 3 TRÅDLØS

Det geniale med denne grovstøvsugeren WD 3 er at den går på batteri!  Det gjør det utrolig enkelt å støvsuge bilen, garasjen, CrossFit Boxen vår og en møkkete gang preget av mye grus, slafs og møkk.

Det å ikke ha behov for stikkontakt gjør hele forskjellene, (batteriets brukstid er på ca. 15 minutter). Maskinen har en beholder på 17 liter, og kan suge opp vått og tørt uten å bytte filter. (Det er et lite wow fra meg altså!) I tillegg kan batteriet også brukes på andre batteridrevne produkter fra Kärcher med samme type batteri.

Kort oppsummert:

 • Grovstøvsuger som går på batteri. Enkel å ta med seg overalt.
 • Kan suge opp vått og tørt uten å bytte filter.
 • Kan bruke batteriet på andre Kärcher produkter

Les mer om den trådløse GROVSTØVSUGER WD 3 HER.

FC 7 trådløs gulvvasker

Denne batteridrevne FC 7 gulvvaskeren har jeg skrevet om tidligere, og den står fast til lading på kjøkkenet til enhver tid. Den er faktisk like bra som de sier, og kjøkkengulvet har aldri vært enklere å holde rent. Fordelen er at du ikke trenger å støvsuge før du mopper, noe som igjen sparer deg for masse tid! For hvor mye smuler, matrester og dritt finnes ikke på et kjøkkengulv? For ikke å snakke om hundehår som den enkelt tar opp takket være et genialt hårfilter.

Kort oppsummert:

 • batteridrevet og enkel å bruke
 • samler tørr og våt smuss i ett steg
 • du trenger ikke støvsuge før du vasker
 • tar opp hår ved hjelp av et hårfilter
 • Gulvet blir opp til 20% renere enn med vanlig mopp
 • Batteriet har en driftstid på 45 minutter, nok til å vaske et område på ca 135 kvm. Gulvvaskeren passer til alle type harde gulv (fliser, parkett, laminat, PVC, vinyl, stein) og glir smidig over gulvet

Les mer om den trådløse FC 7 gulvvaskeren HER.

Kärcher har fokus på bærekraft, og dette har hatt stor betydning for driften helt siden det familieeide selskapet ble grunnlagt for over 80 år siden. De ønsker å ta ansvar for miljøet, og med bærekraftsprogrammet «Sustainability Excellence» har de satt seg som mål å drive frem alle punktene i deres bærekraftsstrategi innen 2020♥

Da er det bare å vaske julen inn folkens!! For dette anbefales på det reneste

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer