ÅRETS JULEKALENDER 2020

Det er første desember og jeg er faktisk i rute når det kommer til julekalender, gaver og julepynta hus. Kan vel takke tiden vi er inne i for akkurat det, for vi er jo mer hjemme enn vanlig
Som i fjor orker jeg rett og slett ikke styre med innkjøp av 24×2 gaver. Det blir fort dyrt, og for vår del synes jeg det er enda mer kos å ha en kalender som gjør at vi kan finne på ting sammen❤️

Så vi gjentar fjorårets suksess med en REBUSKALENDER mikset ting å gjøre frem til julaften. Lenge leve kreativiteten sier jeg bare for her må jeg virkelig tenke hardt. Ikke har jeg skills på å tegne, men kreativ er noe jeg er. Så jeg synes det er så hyggelig å bruke tiden på å lage disse lappene.

For å gjøre det enklest mulig for dere har jeg tatt bilder av lappene om dere vil printe ut. Men det hadde vært moro om dere tegnet selv og la deres preg på det. Ungene synes i hvert fall dette er gøy!

Lapper fra 1-6. desember kommer her

Jeg skal få laget frem til 15 des i løpet av uken. Ønsker dere at jeg poster alt her? Moro om dere tar inspirasjon fra noen av lappene og kanskje gjør rebusen til deres egen❤️

Juleklem fra Camilla

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer