ÅRETS JULEKALENDER DEL 2

Denne helgen løp litt fra meg, men jeg lovet å komme med tips på litt julerebus og koselige lapper. Denne gangen kommer det fra 7-12 desember, men jeg tror jeg skal lage resten i neste innlegg så dere får litt bedre tid på dere. Hent litt inspirasjon, tegn deres egne rebuser eller bruk mine!

Barna setter kjempe stor pris på disse lappene så jeg er veldig fornøyd med å se hvor ivrige de er etter å løse disse rebusene før frokost. Anbefales

Rebus, gåter og aktiviteter fra 7-12 desember kommer her:

Svar: Skatten er bak sofaen
Få barna til å hjelpe til litt hjemme! Jeg håper de gjør denne (er skeptisk…hehe)
Svar: Din venstre hånd
Dette gleder jeg meg til!
Svar: Kaffetrakteren (denne ble jeg veldig fornøyd med faktisk…haha)
Vi baker vanlige lussekatter med barna så skal jeg prøve meg på noen glutenfrie!

Ja folkens, da er det bare å sette i gang å tegne. Ellers kan du jo kanskje printe ut disse, men jeg anbefaler dere å prøve selv. Er så moro når man først setter i gang!

Dagene og ukene bare flyr, så denne helgene har jeg forsøkt å ta det litt med ro. Kost meg med tv serie, løpetur i skogen i dag og pizzakveld med søs og familiene. En veldig hyggelig helg selv om jeg gjerne skulle hatt Jørgen hjemme. Han har vært på hytta siden fredag for å hjelpe enn kompis med å flytte inn i hytta si bare et steinkast fra oss.

Løpeturen i skogen i dag ble faktisk 11 deilige km i slafs, gjørme og sti. Relativt krevende føre å løpe i, men det var deilig å røre litt på seg. Kan ikke huske sist jeg løp mer enn mila så det begynner å komme seg. Løpegleden er tilbake, og jeg har lært at man trenger ikke løpe så fort for å kose seg på tur. Pratetempo er faktisk helt nydelig♥

Ønsker dere en kjempe finn søndagskveld så snakkes vi snart igjen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer