JULEKALENDER DEL 3

Da har jeg sittet hele kvelden og forsøkt å være kreativ, og nå ble jeg jammen ferdig med resten av rebusene, gåtene og ting barna skal gjøre gjennom hele julekalenderen. Haha, det er så moro å lage disse lappene, og jeg koser meg like mye hvert eneste år. Her kommer litt inspo til dere (og tips er å søke opp disse neste år slik at dere kan hente litt inspirasjon om dere også ønsker å lage noe likende)

Del 1 finner du HER, og del 2 av lappene finner du HER. (Tror jeg mangler et par lapper jeg ikke fikk blogget, men jeg kan evt lage et innlegg med alle lappene i ett slik at det blir enklere for dere å finne neste år. Lykke til!

Svar: 11+11+1+1 = 24
Svar: venstre ettersom vi ikke ser døra inn til bussen.
Svar: Nissen har sagt skatten er i senga.
Svar: Navnet ditt.
Denne synes jeg var koselig 🙂 Oppfordrer dere til å gjøre det samme uansett kalender eller ikke. Jeg skal rige mormor som jeg ikke har sett på lenge.
Denne kan bli spennende!
Svar: Skatten er i bilen.
Og litt koselig start på julaften med denne!

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer