SLIK FANT JEG LØPEGLEDEN IGJEN!

annonse Fabel

Jeg skal ikke stikke under en stol at motivasjonen for å løpe har vært ufattelig liten det siste året. Regner med at dere som følger meg savner både innlegg om løping, men også de faste intervallene som jeg pleide å legge ut hver fredag? Av erfaring vil treningsmotivasjonen svinge i takt med at livet skjer, men det betyr jo ikke at man trenger å legge det på hylla for godt. Men nå folkens er jeg tilbake, og det føles bare ubeskrivelig godt!

Istedenfor å henge med hodet over tapt løpeglede har jeg heller valgt å akseptere at det svinger innimellom. 2020 har vært et tøft år på mange måter, og for min del sa det plutselig stopp med all motivasjon hva kommer til å løpe. Både ute og inne. Men er det ikke sånn med trening generelt? Livet skjer og det får man bare akseptere.

Men, når man har disse pausene blir dørterskelen bare høyere og høyere. Det har seriøst vært så vanskelig og lite motiverende å komme seg ut på løpetur at jeg til tider bare har snudd i døra og lagt meg på sofaen. Jeg er sikker på at mange av dere har kjent på den følelsen, og den er ikke så veldig digg for å være ærlig. Dårlig samvittighet, følelsen av å ikke få til, latskap som igjen avler latskap, og kanskje til og med dårlig humør pga ren skuffelse over seg selv. Slik har i hvert fall jeg kjent det i perioder.

Så hvordan fant jeg løpegleden igjen?

For mange kan løpeturene bli slitsomme og kjedelige, og da kan selve treningen bli et tiltak. Derfor bestemte jeg meg raskt for å legge prestasjon på hylla og heller nyte de første løpeturene ute i frisk luft. Jeg trenger ikke å kjenne blodsmak i munn eller få sure bein for at løpeturen skal oppleves som noe positivt. Tvert i mot!

Det var også da jeg begynte med lydbøker hos Fabel. Vanligvis er dette noe jeg hører mest på i bilen, men lydbøker på øret er faktisk et fantastisk verktøy for å komme seg på løpeturer alene. Og spesielt kanskje på de litt roligere løpeturene hvor du bare kjenner du flyter. Pusten er jevn, kroppen kjennes fin og løpeturen blir mer kos enn pes.

Mitt tips; sjekk ut Fabel og se om du liker det du også! 

Nå kan alle nye abonnenter få tilbud om å prøve Fabel GRATIS i 4 uker. Sjekk HER eller send Camilla til 2280.

 

Fabel gir deg muligheten til å velge og vrake i lydbøker, og tro det eller ei så har det blitt en del bøker den siste tiden. Det har blitt min måte å koble ut på, og jeg elsker at det har smittet over på Jørgen. Han hører på bok etter bok (ettersom han løper en god del mer enn meg), så sammen har vi fått med oss flere bøker nå enn på de siste 10 årene.

Fabel gir deg lydbøker fra norske og utenlandske forfatterne i alle sjangre og har en bred katalog av krim, romaner, fakta, ungdoms- og barnebøker.

Mine favoritter hittil er:

1: Større enn meg, en selvbiografi av Aksel Lund Svindal

Den er rett og slett dritbra! Her var det mye jeg ikke visste fra før, og boken er fengende fra start til slutt. Mannen er en legende.

2: To søstre av Åsne Seierstad

Denne boken holder jeg på med nå. Hører den hver gang jeg setter meg i bilen, og jeg klarer ikke å legge den fra meg. Denne handler om to tenåringsjenter som reiser til Syria uten å fortelle det til sine foreldre. I desperasjon reiser pappaen til jentene ned for å finne de. Han har kommet seg inn i området, men jeg har ikke kommet lengre så dere får høre boken.

3: Min historie av Northug

Mer motivasjon skal man lete lenge etter! Utrolig interesant å høre hvordan treningsmentaliteten til en liten gutt fikk han frem til å bli verdens beste skistjerne. Boken er rørende, motiverende gir deg masse inspirasjon når du er ute og løper!

4: Jeg skal fortelle deg min hemmelighet av Petter A. Stordalen

Denne mannen er utrolig. Veldig fascinerende type som virkelig har tatt mange sjanser i livet. Gøy å kunne trekke noen paralleller og lære litt i forhold til det å drive egen business. Motiverende bok som er absolutt verdt å få med seg.

Disse står på lista mi:

1: Kunsten å oppdra en verdensmester av Gjert Ingebrigtsen

2: Utsi; Veien ut av det kriminelle livet

3: Full spredning. En legeroman av Nina Lykke

4: Kniv av Jo Nesbø
Så folkens! Da er det bare å teste ut FABEL, jeg tror ikke du vil angre. Hvem vet? Kanskje det får deg på løpetur?

Alle nye abonnenter får nå tilbud om å prøve Fabel GRATIS i 4 uker. Sjekk HER eller send Camilla til 2280.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer