FULLKROPPSØKT MED FOKUS PÅ RUMPE OG LÅR OG OPPGRADERING AV TRENINGSGARASJEN!

God morgen! Håper alle har fått kaffekoppen sin og er klar for en ny dag!

I går startet vi på oppussing av garasjen så det ble sent i seng, men fy søren så fint det kommer til å bli. Jeg fant ut at jeg bare måtte gjøre noe ettersom motivasjonen bare sank hver gang jeg kom inn der. Rot, forferdelig farge på veggen og ikke noe system. Derfor har jeg valgt å sette i gang med å rive hyller, fuge, male og rett og slett skape litt positivitet i garasjen sik at jeg får trent fremover. For meg handler alt om å trives der jeg trener så jeg er bare nødt til å ha det hyggelig rundt meg. Noen som kjenner seg igjen?

Her ser dere før bilder. Vurderer sterkt å male hele sort, men Jørgen og jeg er ikke helt enige. Mulig det blir sort på langveggen og grå på de andre. Lister skal males hvite og mye av Jørgens hyller (på hans side) skal vekk og erstattes med nye! Hva synes dere? Er det potensiale?

Jeg kjørte en økt tidligere i uken som rett og slett var for bra til ikke å deles. Det er en økt med hantel evt kettlebell og vi får gjennom hele kroppen, men mest fokus på RUMPE & LÅR. Hadde vært moro om du testet den ut! Skal forsøke å linke til videoen fra FB, og håper jeg får det til. Filmen kommer her:

FULL BODYWORKOUT MED FOKUS PÅ RUMPE & LÅR

 1. Front Squats
 2. Reverse Lunges right leg
 3. Reverse Lunges left leg
 4. Burpees over db (=dumbbell/hantel)
 5. Db alternate leg raise
 6. 1 Front Squat + 1 Thruster right side
 7. 1 Front Squat + 1 Thruster left side

Slik gjør du:

Kjør denne som en sirkeløkt hvor du jobber i 45 sek, pause 15 sek. Gjenta 3-4 runder og kjør med en hantel/kettlebell.
Er du nybegynner kan du justere både antall runder og sek. Evt bruke en vannflaske istedenfor vekt. Lykke til
(Db = dumbbell/hantel)
Ha en fin dag!
Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer