MER ENERGI OG OPPSKRIFT PÅ MIN FAVORITTSMOOTHIE

annonse i samarbeid med Good For Me 

Vi er i tredje lockdown, og jeg skal ærlig innrømme at det går litt opp og ned med både humør, energi og positivitet, men jeg føler jeg har våknet litt til livet nå som vårsola titter frem. Gleder meg til turene med Snatchy hver dag, og nyter egentiden jeg får med lydbøker på øret og sola som varmer godt i ansiktet. For ikke å snakke om å ta frem solbrillene igjen. Magisk følelse♥

Trenger du påfyll av litt energi?

Som dere vet har jeg et samarbeidet med Good For Me, og jeg har tidligere snakket om energitilskuddet ENERGIN. De av dere som har fulgt meg vet at det normalt går mye kaffe her hjemme, og jeg er ofte på kopp nummer 3 før klokka er 9. Derfor synes jeg det var vært supert å kutte ned på kaffemengden og erstatte noe av koffeinen med Energin. Dette kombinert med nok mat, trening, søvn og vårsol gjør at jeg har nok energi om dagen.

ENERGIN er helt naturlig koffein fra grønn te, ginseng og yerba mate. Et kosttilskudd for deg som ønsker litt ekstra energi og fokus i hverdagen, på trening eller i tidvis krevende perioder. (Inneholder naturlig koffein, er vegansk og er helt uten tilsetningsstoffer) 2 tabletter tilsvarer 1 kopp kaffe med 75 mg koffein. (Anbefalt for de over 18 år)

Har du lyst å lese mer om ENERGIN sjekk gjerne ut siden HER.

Når vi først er inne på energi og påfyll har jeg lyst å dele en oppskrift på en powersmoothie med dere. Denne lagde jeg som et mellommåltid i går, og alt ble på slump. Jeg pleier vanligvis å ta det jeg har liggende, og ettersom jeg har lagd en del smoothie oppgjennom vet jeg alltid sånn ca hva jeg trenger av de ulike ingrediensene. Oppskrift kommer her:

POWERSMOOTHIE

 • 1 banan
 • ca. 100g frosne bringebær
 • ca 100g frosne blåbær
 • 2 dl soyamelk
 • 1/2 boks cottage cheese
 • en liten neve frossen grønnkål
 • ett egg

Slik gjør du:

Bland dette sammen i en blender til smoothien har en fin og jevn konsistens, Tips er å legge på det frosne til sist slik at blenderen lettere blander sammen smoothien uten at den blir en stor isklump. Topp med det du måtte ha i skuffen, men jeg anbefaler dere å teste ut peanøttsmør. Smaker kjempe godt, men det er også en fin fettkilde proppfull av næringsstoffer. Super godt på havregrøten også

Og som sagt, er du ute etter litt ekstra energi sjekk gjerne ut ENERGIN HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer