HJEMMETRENING UTEN UTSTYR!

Det er lockdown så vi har ikke så mye valg enn å trene og røre på oss ute og hjemme. Derfor har jeg lyst å dele en økt med dere som kan gjøres helt uten utstyr. For det er utrolig hva du kan gjøre kun med egen kroppsvekt!

Jeg har gått mye tur i det siste, og spesielt etter at jeg fikk hund har den daglige «hverdagsaktiviteten» blitt betraktelig bedre. Jeg tar ikke lengre bilen til alt og ingenting, og jeg har virkelig funnet gleden i å gå. Hadde min første løpetur med Snatchy tidligere i uken, så jeg har mange joggeturer å se frem til med godt selskap.

HJEMMETRENING UTEN UTSTYR

5 RUNDER FOR TIME

  • 20 Air Squats
  • 10 Hand Release Push-Ups
  • 20 Lunges
  • 10 Burpees

Slik gjør du:

Dette er en styrkeøkt som ikke krever noe utstyr, og her kjører du gjennom en og en runde til du har kommet deg gjennom 5 runder. Det er ikke noe problem å skalere ned til 3-4 runder om du synes det blir for tungt eller for mye.

20 Air Squats

10 Hand Release Push-Ups

Denne kan kjøres på knær eller tær, og du skal ned med brystet i bakken, slippe hendene opp fra gulvet og opp i en planke posisjon.Det var 1 rep.

20 Lunges

Her skal du gjøre 20 utfall (bakover eller forover) med et og et ben. Totalt 20 repetisjoner. Kne skal i bakken, overkroppen oppreist og du skal ha trykk på foten du jobber med. Altså foten som ikke har kneet i bakken. Om du vil gjøre denne tyngre kan du kjøre jumping lunges.

10 Burpees

Jeg elsker Burpees, og i denne øvelsen trener du så og si hele kroppen. Start med å gå eller hoppe ned på bakken hvor brystet treffer bakken. Gå eller hopp opp med samlet ben og strekk hendene over hodet i det du gjør et lite hopp. Dette er øvelsen du får puls av!

Da er det bare å sette i gang økta folkens! Lykke til!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer