6 RASKE TIPS PÅ NORGESFERIE!

– annonse Good For Me

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er jammen mange av dere som lurer på når og hvor vi skal på Norgesferie i år. Jeg vet ikke om det er «sol-garantien» dere er ute etter eller litt tips på hvor man kan dra, men vi har hatt en stor SOL på himmelen hvert eneste år. Heldigvis må jeg jo si, for det å telte i regn og ruskevær frister ikke like mye.

Dette blir vår fjerde sommerferie i Norge, og ettersom vi elsker Vestlandet drar vi dit i år også. Jørgen har lagt opp ruta, og jeg kan vel røpe at vi skal innom Flåm i år også. Vi har leid en rorbu ved vannet i 3 dager, men det blir i tillegg mer telt i år enn de siste feriene vi har hatt. Med andre ord blir det nok en aktiv ferie med turer, topper, telting og natur. I tillegg har vi oppgradert fra ett til to telt. (Jeg må ha god plass for å sove godt, og siden både Snatchy og Jørgen liker å sove som om de eier teltet må jeg ha plass)

Det er mye tips å ta med seg på en slik ferie, og det er vel slik at «learning by doing» er det beste. Jørgen er god på å planlegge, og han bruker alltid ekstremt mye tid på å lage ruta. Heldig for dere som får det servert år etter år!

Her kommer noen gode tips til Norgesferie!

  1. Det første jeg vil tipse om er å senke skuldrene og nyte turene fra A til B. Det er ofte på disse stoppene vi har hatt de beste øyeblikkene. Ta deg god tid til å stoppe ved veien, finn deg en rasteplass ved vannet og spis lunsj eller ta et forfriskende bad. Nyt en kopp kaffe og la ungene kose seg.
  2. Skal du gå lange turer (med barn) som f.eks Romsdalseggen eller Besseggen kan det være smart å kjøre på med intervaller. Når vi gikk Besseggen gikk vi i 25 min, og hadde pause i 5 min. Da går turen i et jevnt og fint tempo, og man har hele tiden en gulrot å se frem til. En større pause midt på dagen med mat og drikke.
  3. Pakk alltid med deg varme klær i sekken. Været kan skifte fort, og blir man kald eller våt er det ekstra godt med tynn ull innerst. Kan være smart å ta med en tynn lue, vanter og en ekstra tykk genser.
  4. Ta med Betakaroten Gold, om du ønsker å komme hjem med tidenes sommerfarge! Jeg har brukt produktet i 4-5 år, og kommer nok ikke til å slutte. Selv om jeg bruker produktet året rundt, får du virkelig makset brunfargen når solen er fremme. (Du må være over 18 år)
  5. Ha alltid med deg badetøy, for du vet aldri hva som venter rundt neste sving. Et godt eksempel på det var turen vår til Vettisfossen. Her fant vi kanskje noe av det mest idylliske jeg har badet i noen gang, nærmere kalt Høljahølen. Kaldt og forfriskende isvann som gjorde turen enda mer spesiell. Ungene digger dette!
  6. Pakk godt med mat og drikke. Og for all del ikke glem nok kaffe. Min beste kaffepause var nok på toppen av Romsdalseggen i strålende sol og en temperatur på godt over 20 grader. Et aldri så lite «moment», og jeg skal uten tvil tilbake. Tror barna også vil ta den turen igjen om noen år. I tillegg er det alltid godt med en sjokolade eller litt smågodt som en bonus når man når toppen. Barna setter pris på det!

Om du vil lese mer om Betakaroten Gold kan du se HER. Nå er det 40% rabatt på første bestilling, og du kan når som helst si opp abonnementet. Kan være greit å starte litt før sommeren så du rekker å bygge opp litt farge i forkant. 

Ønsker dere tips på steder å ferier i Norge finner dere mange aktuelle innlegg på bloggen min! Her får du ganske mange tips servert!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer