EN LITEN STATUS FRA MEG

Dagene bare flyr, og jeg rekker ikke å blogge hver eneste dag. Sorry for det, men jeg er fast bestemt på å ikke gi slipp på bloggen ettersom jeg jo elsker å skrive, dele og sende ut litt gode vibes innimellom♥ Håper dere stikker innom her i ny og ne for det! I morgen kommer forresten ukas intervaller så det er bare å glede seg. (Den kommer i morgen tidlig)

Status de siste ukene

Vi har endelig åpnet Skedsmo CrossFit igjen, og jeg kan ikke gjøre annet enn å smile. Det har vært noen tøffe måneder, men samtidig har vi også fått vise hva vi er gode for. Gjengen i boksen er gull verdt, og jeg tenker jo at har vi klart oss å komme gjennom det siste halvannet året klarer vi det meste. Takknemlig for alle de fine medlemmene, coachene, vennene og familiene vi har rundt oss♥

Ellers begynner treningsmotivasjonen å komme tilbake for fult, og i dag skal jeg faktisk på PT time samtidig som jeg skal få spikret et helt nytt treningsprogram. Jeg er nå skrudd sammen slik at jeg er nødt til å ha et fast treningsprogram å forholde meg til ellers daler motivasjonen i takt med frafall og andre unnskyldninger. Jeg vet at det er mange som tenker helt annerledes enn meg, og som kan komme på trening uten å være forberedt. Da har jeg falt av for lengst…haha. Så nytt treningsprogram, nye mål og ny giv fra meg i tiden som kommer!

Et av mine mål er å klare min første Bar Muscle Up, men jeg har også på blokka at jeg vil øke styrken, lære meg flere gymnastic øvelser innenfor CrossFit, men også bli en enda bedre løper. Trenger litt mer fart i beina så er redd jeg må starte med litt motbakkeløp. Er bare nødt til å bli kvitt en strekk i hamstring først. (Den har sittet og murra nå i snart 3 mnd så jeg prøver å ta hensyn, men allikevel fryktelig irriterende) Noen som har erfaring med det? Løping går ganske greit så lenge jeg ikke løper for fort spesielt i bakker.

Er det noen av dere følgere som har trent med meg på liveøktene jeg har hatt på Facebook? Det er så utrolig givende så jeg lover å fortsette med dette. Har noen andre spennende prosjekter på gang rundt dette med trening hjemme så jeg holder dere oppdatert!

Snatchy

Snatchy har rukket å bli snaue 16 måneder og jeg forstår virkelig ikke hvor tiden blir av. Hun veier nå 37 kg så jeg tror ikke hun blir noe større. En liten tispe vil mange si, men jeg synes hun er mer enn stor nok. Begynner å bli lydig også, selv om hun til tider kan ha noe selektiv hørsel

Jeg har starter veldig rolig med å introdusere henne for kick bike, og selv om hun ikke drar så mye enda har vi det veldig moro. Hun traver pent og pyntelig ved siden av, mens jeg må sparke. Hun trekker litt om hun vet hun skal til et bestemt sted eller møte noen andre hunder. Da er det akkurat som å trykke på en bryter så er firhjulingen i gang. Sykt gøy!

Sommerferien

Tiden går fort, og i slutten av juni reiser vi på sommerferie til Vestlandet. Jeg tenkte jeg skulle skrive litt mer om ferieplanene våre veldig snart for det er sikkert mange av dere som kanskje vil ha noen gode tips i år også. Trenger du litt inspo kan du søke på Norgesferie her inne på bloggen. Da dukker det opp en del gode reisemål fra tidligere ferier.

Ønsker dere en nydelig dag så får dere gjøre dere klare for ukas intervaller i morgen! Nå skal jeg ned i Crossfit boxen vår og forberede meg på en PT time samt jobbe litt. Håper dere får en fin dag alle sammen!

Klem Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer