PÅ UTKIKK ETTER INTERVALLER UTE ELLER PÅ MØLLA?

Ukene bare flyr, men strekken i hamstring blir ikke sånn veldig mye bedre så det indikerer bare på at jeg må ta det enda mer med ro. Av erfaring vet jeg slike strekker kan ta tid, så her er det bare å smøre seg med en dose tålmodighet. Men når det er sagt trenger jo dere litt interballtips så her er økta jeg egentlig skulle løpe denne uka. (Kan løpes ute, på bane eller på mølla – du bestemmer!)

Har du enda ikke meldt deg inn i min gratis løpegruppe på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

UKAS INTERVALLER

Intensitet: mål om høy puls

Gjerne gjør kroppen varm med noen dynamisk oppvarmingsøvelser (jeg har lagt ut noen fine øvelser rettet mot løping på Instagram og Facebook for noen uker siden.) Deretter kan du jogge rolig i 10-12 min før du øker hastigheten på de siste dragene. Gjerne forsøk å komme opp i den hastigheten du planlegger å løpe intervallen på.

3 RUNDER

  • 1200m
  • 3 min pause mellom hver runde

Deretter avslutter du med rolig jogg i 5-6 min før du er ferdig! Det er alltid godt å løpe av seg litt melkesyre etter en hard økt, og det kan også bidra til at kroppen føles bedre dagen etter.

Slik gjør du:

Denne intervallen kan løpes ute på den faste runden din, på mølla eller på en løpebane (de er som oftest 400 meter så da blir det 3 runder pr drag) Jeg opplever at det er veldig motiverende å løpe distanser og ikke bare tenke på sekunder og fart. Har du en pulsklokke sørg for å komme deg godt opp i puls. Det skal ikke være noe koselig pratetempo for å si det sånn.

Avslutt med 5-6 min rolig jogg og for all del, husk masse vann i denne varmen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer