SLIK FÅR DU ENDA SAFTIGERE PROTEINRUNDSTYKKER!

I går laget jeg de saftigste og beste proteinrundstykkene noen sinne, og dette kun ved en enkel ingrediens jeg ikke har testet ut før. De ble faktisk så gode at jeg kom hjem til tom bakst. Jørgen og Max hadde kastet seg over det som var igjen så dette må jeg bake oftere. Oppskrift finner dere under!

Denne oppskriften kan enkelt gjøres glutenfri ved å bruke glutenfri havregryn eventuelt om du kan spise lettkokte havregryn som kun inneholder spor av gluten. Bruker du de store glutenfrie hadde jeg brukt et stavmikser for å gjøre de litt mindre.

OPPSKRIFT PÅ PROTEINRUNDSTYKKER

ca. 8 stk

  • 5 dl havregryn, lettkokt
  • 4 egg
  • 250 g cottage cheese
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts salt
  • 1 raspet gulrot

Slik gjør du:

Bland dette sammen i en bolle og rør godt. Bruk deretter en stavmikser for å få deigen litt saftigere, men ikke overdriv. Da vil du få en altfor bløt deig og rundstykkene flyter ut til pannekaker i ovnen. (Du kan evt redde den inn ved å tilføre noe mer havregryn i ettertid)

Stekes på 220 grader, midt i ovnen i ca 13-15 min. Jeg brukte over/undervarme.

Server gjerne med noe godt pålegg, ved siden av en suppe eller som mat på farten.

Ha en nydelig dag, og lykke til med bakingen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer