NÅ TRENGER JEG LITT DRAHJELP FRA DERE!

Hei alle fine følgere! Fredag er her, og det betyr at ukas intervaller er klare. Denne gangen må jeg be om litt drahjelp fra dere, for løpingen går det ikke sånn kjempe bra med om dagen. Sliter fortsatt med en litt vond hamstring, men den er heldigvis på bedringens vei. Jeg har i lang tid laget altfor mange unnskyldninger for meg selv for ikke å løpe, men nå må jeg sette i gang. Skal selvsagt ta det pent og rolig i starten, men jeg må bare komme i gang.

Er det flere enn meg som synes dørstokkmila er litt utfordrende om dagen? Jeg trenger litt drahjelp kjenner jeg så om det er flere som sliter med motivasjonen foreslår jeg at vi hjelper hverandre. Skal vi sette oss et mål om å starte med en løpetur i uka? Det er jo noe med det at om vi «avtaler» med andre er det enklere å fullføre. Ettersom timeplanene våre er litt ulike foreslår jeg at dere tagger meg i story på Instagram (@treningsfrue) eller legger ut i løpegruppa på Facebook. Så kan jeg se hvor flinke dere er slik at jeg også blir motivert. Jeg skal gjøre det samme

Ukas intervall SKAL jeg løpe på søndag og den ser dere under!

Har du enda ikke meldt deg inn i løpegruppen min på Facebook anbefaler jeg deg å gjøre det om du vil begynne å løpe, finne løpegleden eller liker å løpe. Den heter Treningsfrue Løpegruppe.

UKAS INTERVALL??

Oppvarming | viktig for å unngå skader

Jeg prøver alltid å varme godt opp før en løpeøkt, og ettersom jeg skal løpe ukas intervall på bane kommer jeg nok til å løpe noen runder helt rolig, men også kjøre et par løpedrills for å varme ekstra godt opp. Bruk gjerne 10-15 minutter i forkant av intervallen til oppvarming.

Hoveddel

  • Distanse: 1600 m / 3 min pause/ 1000 m løp/ 2 min pause/ 800 m/ 2 min pause/ 400 m/ 1 min pause/ 400 m løp
  • Intensitet: høy
  • Mål: å kunne øke tempo noe etter hver runde

Slik gjør du:

Denne tenkte jeg å løpe på bane, men du kan fult mulig løpe denne på mølla eller ute. Start med å løpe 1600 m for deretter å ta 3 min pause. Foreslår at du holder deg i bevegelse så pulsen ikke synker altfor mye. Deretter løper du 1000 m før nye 2 min pause. Slik fortsetter du til du er ferdig. Som du ser synker antall min på pausene ettersom distansen også synker så her får du ha et mål om å løpe litt raskere for hvert drag.

Noen som har lyst å teste denne?? Hadde vært moro med en tilbakemelding enten her, på Instagram eller i løpegruppa!

Avslutning

Avslutt med å gå rolig/små løp de siste 5-10 minuttene.

Lykke til og god helg!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer