6 ÅR SIDEN SIST JEG TESTET DETTE!

annonse Specsavers

Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive, for snakk om bra timing! Jeg har vært nærsynt så og si hele livet, og fikk mine første briller i en alder av 14 år. Husker det som det var i går, for selv om jeg så ut som en kopi av Harry Potter følte jeg en helt ny livskvalitet. Jeg klarte å se hva læreren skrev på tavla uten å myse, og i tillegg var jeg ikke avhengig av å bare sitte på første rad. Leksene gikk også bedre uten så mye vondt i hodet.

Etter et par år ble jeg introdusert for linser og var avhengig fra første dag. Jeg var en aktiv ungdom som holdt til i svømmehallen så og si hver dag ettersom jeg drev med stuping. Linser var aldri noe problem, og jeg så virkelig verden i et helt annet lys. Dere som er nærsynte vet hva jeg snakker om😂

Ettersom årene gikk ble jeg mer og mer nærsynt (minus 4) så i 2015 bestemte jeg meg for å operere øynene med laser. Det var en suksess, og jeg har verken brukt briller eller linser siden. Men ingenting varer evig og heller ikke synet dessverre. Skriften må trekkes lengre unna enn vanlig, og jeg må sitte lengre unna pc`en. Litt tung i hodet til tider så det er tydeligvis noe som skjer.

Det er fort gjort å glemme synet sitt når man er vant til å se bra, men for meg var det ekstra spennende å ta en ny kontroll 6 år etter at alt var «fikset» på. Derfor var jeg veldig glad når Specsavers tok kontakt for å høre om jeg ville ta en ny synsundersøkelse med tanke på om jeg trengte linser igjen.

Tilbakemeldingene viste at jeg hadde rett når det gjaldt synet mitt, for selv om ikke nærsyntheten har kommet tilbake har jeg blitt mer og mer langsynt. Jeg valgte å teste ut easyvison linarial kontaktlinser som kun selges hos Specsavers. Er det noe jeg kan så er det linser ettersom jeg har brukt dette i 20 år. Tørre og lite bevegelige kontaktlinser vil du faktisk ikke bruke.

Det første jeg opplevde med å ta på easyvision linarial var fleksibiliteten og mykheten disse kontaktlinsene hadde. De var myke, ekstremt fuktige og komfortable å ta på seg, og jeg opplevde ingen tørrhet i løpet av dagen.

Det å se godt har alltid vært viktig for meg, men samtidig er det også kjempe viktig å velge kontaktlinser som ikke hindrer meg i hverdagen. Det skal være behagelig, komfortabelt og noe du strengt tatt ikke trenger å tenke så mye på. Derfor anbefaler jeg deg å sjekke synet hos Specsavers, evt teste easyvision linarial kontaktlinser om du bruker linser fra før. Kanskje bruker du kun briller, men kan tenke deg behagelige og mye linser? Disse bruker du ut dagen for så å ta på deg splitter nye linser dagen etter. Enkelt og greit, og veldig hygienisk.

Å bruke kontaktlinser som fungerer helt greit er ikke godt nok, de skal være optimale. Kanskje du vil teste å gå fra briller til kontaktlinser om du ikke har prøvd dette?

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer