Det var svette, tårer, motbakke og mestring! De ga ALT!

Det er mandag, og jeg sitter igjen med en følelse av takknemlighet, mestring, glede og lykke over endelig å få løpe noen hinderløp igjen. Årets mål har ikke vært å løpe individuelt for min del, men å få med meg gjengen fra Team Treningsfrue 2020. Vi skulle egentlig løpe i fjor, men ettersom korona satte en stopper for alle planer var vi nødt til å utsette det til i år. Er så overlykkelig over å ha fullført med jentene, og jeg er så ufattelig stolt av hele gjengen♥

Lørdag morgen satt jeg og spiste havregrøten min, og kjente samtidig på en spenning som jeg ikke har kjent på lenge. Spenningen av adrenalin, det å endelig å få løpe og ikke minst bidra til at jentene i teamet skulle fullføre et skikkelig hinderløp. Dette har de jo gledet seg til i et par år nå så jeg var spent!

Lørdag morgen samlet vi oss i Holmenkollen og ble møtt av en utrolig bra stemning! Høy musikk, glade folk og et spent team som skulle løpe samlet gjennom de 7,5 km Toughest hadde å by på. Det ble raske striper, god oppvarming, startnummer på brystet og chip på ankelen som måler hvor lang tid hver og en bruker på løpet. For vår del handler ikke dette om å løpe raskest, men å fullføre samlet som et team. Julia og jeg har fokus på at alle skal føle på mestring, teamwork og det å fullføre et mål man har hatt i lengre tid.

Julia og jeg er klare for å ta i mot jentene i Kollen! Teltet står klart slik at jentene har et sted å legge fra seg sakene.

 

Vi kom oss på toppen og over målstreken med gledestårer, stive lår og en glede som faktisk ikke kan beskrives. Lykkelig over at alle fikk føle på akkurat denne følelsen jeg selv har opplevd flere ganger. Den tror jeg de sjelden glemmer, og dette blir uten tvil et minne for livet.

Team Treningsfrue har eksistert i flere år, og hvert år får dere alle muligheten til å melde dere på. Det er flere av jentene som er med på tredje og fjerde året så det sier jo mye. Jeg kommer til å åpne opp for et visst antall plasser i oktober om dette kunne være noe for deg. Det passer ALLE, spiller ingen rolle hvor dere bor, og du må ikke ha trent mot et hinderløp tidligere. Mer informasjon om dette kommer ila oktober.

Har du spørsmål er det bare å sende meg på post@treningsfrue.no

Ha en fin dag alle sammen!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer