FOR SUNNERE OG MER EFFEKTIV MATLAGING!

– annonse Cosori Airfryer-

Jeg elsker ting som forenkler hverdagen, og spesielt med tanke på matlaging, barn som skal på trening og tidsklemma generelt. Jeg har i lang tid siklet på søsteren min sin Airfryer, men nå har jeg også fått en på kjøkkenet! Det har aldri vært enklere å lage mat!

Her snakker vi alt fra spør pommes frites/søtpotet fries, til oppvarming av restemat, kylling på 1-2-3 og sprø friterte kyllingfilet dekket av panering og parmesan. Det er så latterlig enkelt å lage mat i Cosori sin Airfryer, og i tillegg er jeg helt sikker på at du sparer en del strøm på kjøpet.

Mannen er nok også glad med tanke på brannsikkerheten når vi slipper barna løs på kjøkkenet, for det er fort gjort å glemme å skru av en ovn etter at man har tatt ut fiskepinnene eller pizza`n🙉

Det mest geniale produktet jeg har testet på lenge, og nå får du 15% rabatt + GRATIS frakt ved bruk av rabattkoden: Camilla15. Les mer om Cosori Airfryer HER.

COSORI er den eneste leverandøren i Norge som tilbyr Cosori Airfryer, og med et fantastisk design sklier denne rett inn på kjøkkenet. De er de mest prisvinnende airfryer modellene i det norske markedet så den har uten tvil et god kvalitetsstempel. Digger designet, den er super enkel å bruke og i tillegg gjør den søtpotetfries og annen mat utrolig crispy.

Testet ut panert kyllingfilet med parmesan her om dagen sammen med asparges og søtpotetfries. Ble en sikker vinner, og enklere blir det faktisk ikke. Cosori Premium er en av de mest solgte modellene i verden og i 2021 vant den best i test prisen nasjonalt og internasjonalt. En sikker vinner spør du meg😋

      

Brukervennlighet

Du har rett og slett ingen begrensninger når det kommer til Cosori Premium. Her  har du 11 forhåndsinnstillinger som er tilpasset de ulike matrettene du skal lage. Du finner innstillinger for både kylling, fisk, frossen mat, grønnsaker, rotgrønnsaker, pommes frites, biff, reker, bacon, brød eller dessert.

Jeg kastet i fryste kjøttboller med friterte poteter i her om dagen, og vipps hadde jeg fikset middag til en av gutta før trening. Den tilbereder mat 1,5 ganger raskere enn vanlig ovn, noe som betyr at du sparer masse tid når det «brenner litt på dass». I tillegg får du maten både mer sprø og smakfull enn du gjør i en vanlig ovn uten å bruke masse oljer og smør.

Denne anbefales på det sterkeste, og du finner link til produktet HER.

Nyt søndagen folkens❣️

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer