HVORDAN FÅ DET LILLE EKSTRA OVERSKUDDET?

– annonse Good For Me – 

Høsten har passert, og vinteren er like rundt hjørnet. Jeg regner ikke med jeg er alene om å synes det er litt tøffere å stå opp om morgenen nå når det er så mørkt ute? For å få litt mer overskudd i hverdagen prøver jeg å prioritere meg selv litt ekstra i tillegg til å ta tilskudd av Vegamin D.

På denne tiden av året sørger jeg alltid for litt ekstra pleie for å holde både energi, humør og overskudd oppe. Jeg prøver å prioritere mere søvn, spise godt og finne på ting som gjør meg ekstra glad. I tillegg sørger jeg alltid for å begynne med tilskudd av D-vitaminer i september (alle månedene med R i seg), og da er det Vegamin-D fra Good For Me jeg bruker. Har tilgode å smake bedre D-vitaminer.

Nå er det Black Week tilbud på Vegamin D så sikre deg litt D vitaminer til vinteren. Du kan kjøpe en og en pakke ved å ha et abonnement, evt gjøre et enkelt kjøp om du foretrekker det. Da har de et godt tilbud på 30% rabatt ved kjøp av 4 pakker HER eller 40% rabatt ved kjøp av 6 pakker HER. (En 6 pakke varer i et helt år så mye å spare!)

 

Jeg kan fort bli litt slapp på vinterhalvåret, så det å sørge for nok D-vitaminer er viktig for å bidra til litt mer overskudd. Som dere vet er jo sola den mest effektive kilden vi har for D-vitamin, og i Norge får vi ikke nok sol og dagslys på vinterhalvåret til å dekke behovet for D-vitaminer. Når det er sagt må jeg påpeke at kosttilskudd ikke bør erstatte et normalt og variert kosthold. Kosttilskudd kan heller ikke gi ønsket effekt med mindre det tas regelmessig over tid. Ettersom vi dessverre ikke er storspisere av fisk tilfører vi både Omega-3 og Vitamin D i hverdagen vår.

Jeg er en person som er veldig glad i rutiner, så for meg er det enkelt å ha Vegamin D som en del av hverdagsrutinene. Alt av kosttilskudd og vitaminer står på benken sammen med kaffekoppen og skåla med havregrøt hver eneste morgen.

Vegamin D er både vegansk, smaker fantastisk godt og utviklet i Norge noe som er en liten ekstra bonus. Det selges som et abonnement via Good For Me, noe som er utrolig praktisk ettersom du aldri går tom. Ellers er de å fåes kjøpt på Vitus Apotek over hele landet.

Sørg for å fylle opp D vitamin lageret ved å teste ut Vegamin D fra Good For Me. Enten som et abonnement eller enkelt kjøp. Da er det 30% rabatt på 4 pakker HER og hele 40% rabatt på kjøp av 6 pakker HER.

Ha en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer