TIPS PÅ LAPPEKALENDER OG JULEHANDEL!

– annonse i samarbeid med OBS –

Julen nærmer seg, og i år dere har jeg store planer for å puste litt i desember. Derfor er jeg tidlig ute med både julegaver, julekalender og julehandel. Kan absolutt anbefale et besøk hos OBS, for dette er butikken som virkelig har alt! Smart handel med ShopExpress, ingen kø, gode tilbud og ikke minst har du alt på et sted.

I år som i fjor blir det både egenkomponert lappekalender sammen med en liten Smarties kalender til barna. Selv har jeg gått til innkjøp av en Haribo julekalender som Jørgen og jeg skal dele.

Jeg vet at mange av dere ble inspirert til en koselig lappekalender etter at jeg laget dette til barna i fjor. Det er nå tredje året på rad hvor jeg lager selv, og jeg digger det. Barna synes jo dette er kjempe gøy så de har allerede spurt om å få en i år også. Fordelen er jo at du kan lage den veldig rimelig, og heller basere desember på koselige opplevelser, morsomme ting å gjøre sammen, litt aktivitet og hjernetrim. Så for å spare dere for litt stress og mas kommer det noen forslag på lapper litt lenger ned i innlegget. Håper de kan gi dere masse glede og latter i desember.

Tips; små premier, pepperkakeformer, alt til baking, lapper, julepapir, julepynt og alt annet du trenger til julen finner du hos Obs. De har et fantastisk bra utvalg, og jeg blir like overrasket hver eneste gang. Jeg har til og med fått unna så mye julegavehandel at jeg allerede puster med magen.

Forslag på lappekalender: 

 1. Bake pepperkakehus
 2. Bake lussekatter
 3. Ringe noen du er glad i og si hei
 4. Filmkveld og popcorn
 5. Kino
 6. Sende inn ønskelisten sin til jul
 7. Pynte juletreet sammen og spise klementiner
 8. Lage julesang eller juledikt for familien
 9. Lete etter skatter med rebuser
 10. Mattequiz
 11. Fysisk aktivitet kombinert med skattejakt
 12. Velge middag (gjerne ha 3 alternativer)

(Tips på lapper er å stifte de sammen, henge på litt pakketråd og henge det opp. Husk å notere hva du har skrevet på de ulike dagene i en kalender slik at du faktisk kan fullføre alt du har skrevet opp. Noter også nummer på utsiden så det er lett å finne frem for barna)

Som medlem hos Obs har du alltid muligheten til å handle via SmartExpress. Du skanner medlemskortet når du kommer, får en skanner i hånda og registrerer de varene du handler underveis samtidig som du putter de i en pose. Når du er ferdig skanner du medlemskortet ditt, betaler og går. Smart handel som gjør det enkelt å være rask og effektiv.

Så nå folkens er julepyntet handlet inn, en del julegaver er fikset og julekalenderen til barna er på plass. Maten handler vi i desember, og ettersom det er vi som skal ha julaften i år blir det servert skinkestek , ribbe og masse godt tilbehør. Juletreet setter vi nok opp denne uken, om Snatchy er snill og lar det være i fred. I fjor var det helt håpløst, men håper det får stå i fred i år. Pakkene står klare til å pakkes inn, julepapir og kort er kjøpt inn så dette tror jeg kommer til å bli en herlig desember.

Tips, vær ute i god tid, ta handelen hos Obs så får du alt du trenger på et sted. Lag deg lister og huk av alt som er gjort.  Masse lykke til med årets julekalender. Håper du får masse tips her som gjør at du slapper litt mer av. Stress ned og kos dere!

Camilla

Relaterte innlegg

0
  Handlekurv
  Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer