GLUTENFRI FAJITAS I COSORI AIRFRYER

– annonse Cosori Airfryer –

Du vet du har gjort noe riktig når barna lager sin egen mat på de mest travle dagene. Det er ikke mange minuttene mellom skole og trening, så det å ha en Cosori Airfryer i hus har gjort matlagingen til en lek. Ikke bare enkle og raske retter, men også mye annet godt som ellers ville tatt litt lenger tid.

Jeg elsker den nye Cosori Dual Blaze Airfryer, og dette vidunderet av en kjøkkenmaskin har virkelig gjort hverdagen enklere. Ikke bare kan jeg lage absolutt ALT i den, men ungene er mer selvstendig på kjøkkenet enn noen gang. Nå har de fått teken på den, så på de mest hektiske dagene lager de maten sin selv. Kan med hånden på hjertet anbefale denne herligheten til alle hjem♥

Cosori Dual Blaze Airfryer har utallige muligheter, og er det nyeste tilskuddet til Cosori. Den har både større skuff enn tidligere modeller, i tillegg til to varmeapparater. Med både over- og undervarme slipper du å riste eller snu maten som tidligere.

LES HER! Les mer om alle Cosori sine Airfryere HER.

Fargene du får på den nye modellen er lysegrå og mørkegrå. Selv sklir den mørkegrå rett inn i kjøkkenet, og utseende er utrolig stilrent og fint.

TIPS; skal du vaske skuffen er det superenkelt å fylle den med vann og litt oppvaskmiddel. Sett den på 3 min på 180 grader så løsner alt av matrester.

SLIK LAGER DU FAJITAS I COSORI AIRFRYER

Slik gjør du:

Legg kyllingstrimlene i en bolle og bland sammen fajitaskrydder. Kutt opp paprika og løk i bland dette godt sammen med kyllingen. Har du litt ananas i biter kan du også slenge inn dette om du vil. Forvarm Cosori Airfryer (egen funksjon på 5 min, reheat) og legg så blandingen i formen. Du trenger ikke smøre den med noe som helst.

Sett deretter på funksjonen for kylling, juster ned tiden til 8-10 min og vips så har du rykende fajitas på under et kvarter. Legg på fyllet i lefsene (jeg kjøper glutenfrie) og topp med rømme og salsa. Perfekt middag eller varmlunsj for store og små.

LES HER! Les mer om alle Cosori sine Airfryere HER.

Her er det nesten kun fantasien som setter en stopper. Jeg har aldri fått kyllingen mer saftig og pommes frites sprøere, helt uten olje. I tillegg er den perfekt å bruke til å varme opp restemat, slenge inn noen enkle ostesmørbrød eller kjøttboller fra fryseren. Det jeg liker best er kanskje hvor raskt middagen lager seg selv.

Camilla♥

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer