SUNN OG EFFEKTIV MATLAGING MED COSORI

annonse Cosori

Er det en ting du bør ønske deg til jul så er det en Cosori. Om du så må kjøpe den til deg selv  Jeg har som nevnt tidligere vært veldig skeptisk til nok en «kjøkkenmaskin», men denne bruker jeg hver eneste dag. Den har utrolig nok bidratt til at barna lager mer mat på egenhånd, og tillegg kaster vi mindre mat. For restemat smaker sykt digg i en Cosori Airfryer.

Mange tror at du kun kan lage sprø pommes frites og crispy kylling i en Airfryer. Det stemmer at du får sprø pommes frites, men du kan lage så utrolig mye mer. Jeg har hatt Cosori i over et år, og jeg blir stadig vekk forundret over hva jeg kan lage av oppskrifter. Tidligere denne uken bakte jeg glutenfri sjokoladekake, og den ble så saftig og god. Det er ingen begrensninger på hva du kan lage av mat, og det at matlaging har blitt såpass mer «lavterskel» her hjemme er fantastisk.

Vi bruker vår Cosori til alt fra å varme opp restemat, steke rundstykker og lompepizza, få sprø potetbåter, fajitas, kaker, muffins, havregrøt, fiskemiddag og ikke minst lage juleribbe med sprø svor. Det gikk som en lek i fjor, og ettersom vi planlegger julaften på hytta i år har jeg en Cosori Airfryer på fjellet også. Klar for jul med lillebror!

Les mer om Cosori HER. Kanskje årets mest praktiske gave. Du får 5% ekstra rabatt under Black Week ved bruk av rabattkoden treningsfrue5.

Litt om Cosori Airfryer

Vi har en Cosori Dual Blaze Airfryer det nyeste tilskuddet til Cosori. Den har både større skuff enn tidligere modeller, i tillegg til to varmeapparater. Med både over- og undervarme slipper du å riste eller snu maten som tidligere. I tillegg holder den en stabil temperatur slik at maten blir jevnt tilberedt.

Den har 12 ulike matlagingsfunksjoner som gjør at matlagingen blir veldig enkel. Med touch skjerm er det bare å trykke på hva du skal lage. Du kan selvsagt også justere antall minutter / temperatur selv om du ønsker det. Mitt tips på tidenes beste kyllingfilet er; 19 min. Smør på barbeque saus 4-5 min før steketiden er ferdig. Mer saftig kyllingfilet får du ikke.

Du får den i  lysegrå og mørkegrå. Selv sklir den mørkegrå rett inn i kjøkkenet, og utseende er utrolig stilrent og fint.

TIPS; skal du vaske skuffen er det superenkelt å fylle den med vann og litt Zalo. Sett den på 3 min på 180 grader så løsner alt av matrester.

Sjekk oppskrift på FAJITAS i Cosori Airfryer HER.

Les mer om Cosori HER. Kanskje årets mest praktiske gave.

Ha en fin dag!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer