TIDEN FLYR, OG LULU ER 1 ÅR!

annonse Evidensia

Nå er det lenge siden jeg har postet noe her inne så ekstra koselig med et aldri så lite blogginnlegg. Tiden flyr, og jeg kan fortsatt huske at jeg fortalte meg selv at «denne gangen skal jeg nyte valpetiden ekstra godt«. Men tiden står jo ikke stille, og vipps så var Lulu 1 år. 

Det går veldig fint med to hunder, og selv om jeg var noe redd for at det skulle bli kaos med så mye hund går det over all forventning. Snatchy er super snill og hun gir så mye kjærlighet til Lulu hver eneste dag. Lulu er en ren lykkepille, og hun er bare glad uansett. Elsker disse dyrene, og jeg er så takknemlig for at Jørgen gikk med på å få hund selv med allergi. Når det er sagt er allergien mye bedre, og det virker som han har begynt å venne seg til hundene.

Forrige uke var vi innom Evidensia i Bærum for den årlige helseundersøkelsen til Lulu. Hun er som nevnt 1 år, og da er det greit å ta en titt og se at alt er som det skal. Evidensia Norge er en del av Europas største veterinærkjede, og selv om de er store opplevde jeg en så stor raushet, varme og bare det å bli sett og hørt. Det er viktig for meg, og ikke minst for hundene som merker at noe skal skje.

Klinikken er trolig en av de reneste jeg har sett, og hele opplevelsen var veldig profesjonell med en fantastisk service. Det å føle at dyrene blir tatt godt vare på betyr aller mest, og ikke minst gir det meg en god følelse. Ekstremt høy faglig kompetanse og god kvalitet. Ekstra bonus for å skille avdelingen mellom katter og hunder. Mindre stress for begge parter.

Når skal hunden din på valpeundersøkelse?

Har du akkurat fått valp bør du innføre noen gode rutiner for å sjekke valpens helse. Det er alt fra rens av tenner til generell stell og hundens utvikling. Husk også at om du jevnlig sjekker hunden din hjemme blir det vant til å bli håndtert slik at du enklere kan finne ut om det er noe galt med den.

De fleste nybakte valpeeiere bør også ta turen til veterinæren i løpet av den første tiden etter at valpen har ankommet sitt nye hjem. Både for helseundersøkelse, men også en 12 ukers vaksine.

Bestiller du 12 ukers vaksinen hos Evidensia får du 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at du kan stille spørsmål om alt du lurer på! Booker du i tillegg timen din via online booking får du 50% på en 3 kg valpefôr fra Purina ved ditt neste klinikkbesøk! Klikk deg inn HER for å lese mer.

 

Ettersom Lulu er 1 år og har vært gjennom 12 ukers vaksinen var det på tide å ta en helseundersøkelse samt den årlige vaksinen. Lulu er i fin form, men vi har dessverre slitt en del med kløe og noe som heter blodøre. Hun har tappet øret for væske, gått med dren i tre uker, men nå har det fylt seg opp igjen. Vi får ta dette videre og håpe at hun kommer seg raskt. Ettersom de mistenker allergi må vi vente til etter sommeren for å ta en utvidet allergitest. Leit når hunden din ikke er 100%, men vi føler oss veldig trygge på at Evidensia kan hjelpe oss i denne prosessen.

Har du en hund som trenger pleie, vaksine eller andre tjenester anbefaler jeg deg å sjekke ut din lokale Evidensia klinikk. Vi er strålende fornøyd!

Camilla

 

 

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer