ENDELIG SOMMERFERIE!

annonse Evidensia

Noen av de fineste sommerminnene vi har er ferie på sjøen, og selv om vi ikke lenger har båt er det deilig å kjenne sanden mellom tærne, ta et kveldsbad med barna og kanskje en løpetur. I tillegg er det en stor bonus å finne Norges beste is ved brygga. Den slår liksom aldri feil. 

Vi pakket og kom oss ned til Hvasser i går formiddag, og her skal vi nyte en deilig uke. Vanligvis har det vært Norgesferie på Vestlandet for vår del, men gutta har både Dana cup og trening så det blir litt andre prioriteringer på oss. I tillegg er Lulu kun 1 år så hun får vente litt med de største toppene og fjellturene.

Hvasser er en perle av et sted, og her har vi mange sommerminner når vi hadde båt. Koselig brygge, fine turmuligheter og ikke minst herlige strender og en brygge gutta kan hoppe fra. Har du hund er dette et perfekt sted å feriere ettersom sommerhyttene her tillater husdyr. (Vi bor på Hvasser Motell kun 2 min fra brygga)

Ferie for meg er ikke nødvendigvis å sove lenge om morgenen, men bare det å ikke stille klokka er deilig. Nyte en varm kopp kaffe ved sengekanten og spise sen frokost ute på terrassen. I dag pep Snatchy & Lulu kl 06.00 – noen som ville opp i senga…haha. Endte med at jeg benyttet muligheten til å gå en lang tur langs stranda. Ingen folk, morgensol og en nydelig timeout.

Det er visst en del flått her nede så jeg har alltid skrekken for å finne en krabbende på meg eller hundene. Har kun sett en her opp gjennom de siste årene vi har vært her, men allikevel. Livredd og synes de er både ekle og helt unødvendige å ha i naturen.

Når det er sagt er det alltid greit å være føre var. Vi stakk innom Evidensia Bærum Dyrehospital like før ferien for den årlige helseundersøkelse av Snatchy. En sjekk hvor de undersøker dyret fra nese til hale. Veldig fint å vite at alt er som det skal, og i tillegg er det alltid greit å få svar på det man måtte lure på.

Evidensia kjører nå en kampanje hvor du får gratis flått resept ved bestilling av en helseundersøkelse. Les mer HER. Anbefaler de på det varmeste om du skal sjekke dyret ditt.

Jeg er vel litt i overkant overbeskyttende så jeg stiller jo spørsmål om alt mulig. Når det er sagt føler jeg meg alltid så godt tatt i mot hos Evidensia, og jeg lærer noe nytt hver gang. Elsker at de bruker så god tid på pasientene, og de får meg til å føle meg sett og hørt.

Lokalene er rene og innbydende, og de får et ekstra pluss for å skille avdelingen i to, en for katt og en for hund.

  

Nå skal sommerferien nytes, og så håper jeg flåtten ikke blir å se. Husk at den må fjernes med en gang du oppdager den. Steder den liker å oppholde seg på er ofte fremme i ansiktet, bak ørene, på halsen og ved armhulen. Har du en flåttfjerner er det oftest best å bruke, men bruker du pinsett sørg for å få med hele flåtten når du fjerner den.

Vi sjekker både hunder, barn og oss selv hver kveld♥

Fortsatt god sommer folkens!

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer