Kan hunden din få hull i tennene?

annonse Evidensia

Visste du at det er viktig å sjekke tannhelsen til hunden din? Vi har kanskje ikke vært de flinkeste til å pusse, men gjør virkelig så godt vi kan. Hos Evidensia får du alltid GRATIS tannsjekk, verdt et besøk om du ikke har vært på sjekk.

Snatchy & Lulu er noen divaer begge to, og det er ikke så ofte jeg kommer til med tannbørsten. Men vi forsøker å pusse tennene jevnlig, gi de ben å tygge på samt unngå matvarer som ikke er ment for hund.

Kan hunder også få hull i tennene?

Hunder får sjelden hull i Norge ettersom fôrleverandører ofte tilbyr hundefôr av bra kvalitet. De som får hull i tennene har ofte fått annen mat enn hundemat. Dette kan være frukt og sukkerholdige mat som eple, banan, boller kjeks og kaker. Kanskje en stor grunn til å unngå å gi dette til hunden din? Da er det bedre med go`biter ment for de firbente.

Få GRATIS tannsjekk

Vi tok turen til Evidensia som alltid har GRATIS tannsjekk. En fin måte å kartlegge om tennene får nok pleie. Heldigvis fikk de tommel opp for friske, sunne og fine tenner.

Alltid like hyggelig å komme til Evidensia. Imøtekommende, god service som alltid og lokalene er rene og pene. Som nevnt tidligere har de skilt av avdelingen for både hunder og katter så det gjør ting litt enklere ettersom jeg har to som løper etter alt av katter i nabolaget om de får mulighet.

Ta en GRATIS tannsjekk hos Evidensia om du ikke har sjekket på en stund. Kan være verdt å sjekke ut, for tannpine er ikke alltid like synlig på hunden din. Les mer HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer