JEG ER TILBAKE PÅ BLOGGEN

Før hadde jeg bloggen i fingrene, og innleggene bare fløt av seg selv. Nå er det så lenge siden jeg har skrevet noe her inne, og jeg merker det er litt uvant. Når det er sagt har jeg savnet å skrive om det som skjer og ikke minst inspirerer dere med trening, intervaller og oppskrifter. Det er vel hovedgrunnen til at jeg nå prøver på en aldri så liten comeback!

Jeg ser at bloggen fortsatt brukes som et oppslagsverktøy for dere som ønsker å hente opp gamle oppskrifter. Det er kjempe stas, og jeg har planer om å begynne å inspirerer dere med enda flere i tiden fremover.

Planen er å blogge når jeg har noe å skrive om! Derfor vil det ikke bli hver dag som tidligere, men jeg må starte et sted så får vi se hvor hyppig innleggene kommer. Håper du joiner meg her inne!

Bloggen har blitt annerledes enn den var tidligere, men etter min mening tusen ganger finere og mer oversiktlig. Du har muligheten til å søke etter innlegg både på forsiden, men også inne på blogginnleggene om du leter etter en favorittoppskrift eller spesifikke intervaller. I tillegg har jeg en menylinje i toppen som viser hva jeg tilbyr av diverse produkter. Spør om du lurer på noe så håper jeg vi sees her inne. Blir alltid glad for kommentarer og tilbakemeldinger.

Nå er det jobb ut dagen før jeg skal stålsette meg for Hafjell halvmaraton i morgen. Glad det ikke er i dag for det er storm og stiv kuling ute! Ønsker dere en fin dag så gleder jeg meg til å oppdatere dere på alt som skjer i tiden fremover.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer