GLUTENFRITT PROTEINBRØD I LANGPANNE

Glutenfritt proteinbrød i langpanne

Jeg har laget proteinrundstykker, pizzabunn og brød med denne oppskriften, og den slår aldri feil. Lenge siden jeg har laget langpannebrød så denne var verdt å skrive om. Jeg vet det er dyrt med glutenfri brød, og med denne oppskriften sikrer du deg næringsrike brødskiver med kun 3 ingredienser. Håper du tester, for disse er både proteinrike, smaksfulle, saftige og digge til både frokost, lunsj, kvelds eller til suppa ved middagsbordet.

Glutenfritt saftig brød

OPPSKRIFT PÅ PROTEINBRØD I LANGPANNE

(ca. 9 store skiver evt 12 mindre)

  • 400g cottage cheese
  • 400g havregryn, lettkokte (kan også bruke glutenfrie selvsagt)
  • 4 egg

SLIK GJØR DU:

Sett ovnen på 200 grader før du begynner, for røra fikser du raskt! Legg alt i en bolle, rør rundt med skje og bruk stavmikseren til å blande det sammen. Her gjør det ikke noe om du bruker stavmikseren litt mye, for blir den rennende skal den uansett ut på et stekebrett.

Trykk deigen ned med en slikkepott på et stekebrett med bakepapir til den er flat. Sett inn i ovnen i ca 30 minutter (stekes i midten av ovnen)

Ønsker du å lage proteinrundstykkene mine finner du oppskriften HER.

Camilla

Relaterte innlegg

0
    Handlekurv
    Handlekurven din er tomSe treningsprogrammer